Consultant turism

TERRA TOUR HOLIDAYS

11-01-2017 | EXPIRA LA 10-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Te dorim in echipa noastra!

Dacă lucrezi deja în domeniu, cunoști piața de turism iar sistemele de rezervări sunt o joacă pentru tine, te așteptăm în echipa noastră!

Esti din Bucuresti? ​Profita de o oportunitate unica si intra in marea familie Paralela 45. Aceasta este sansa ta de a vedea lumea si de a te dezvolta profesional.

Suntem convinsi ca esti o persoana Capabila care te vei descurca cu usurinta in sistemele de rezervari si vei oferi partenerilor nostri solutii complete.
Absolventa de studii superioare - daca sunt in specialitate cu atat mai bine.
Cunoscatoare a limbii engleze la un nivel cel putin mediu ne-ar fi de folos.

Vrem sa stii ca noi toti avem spirit de intreprinzatori, asa ca, ne dorim ca si tu sa fii un performer


CERINTE

Ce provocari vei avea? (descrierea job-ului)

Sa ai mereu zambetul pe buze, nu uita lucram intr-un domeniu frumos, cu oameni fericiti, voiosi dornici sa achizitioneze serviciile cele mai bune, sigure si de incredere. Tu vei fi cel care le va prezenta, asa ca, te vom trimite sa cunosti destinatii noi (vei beneficia de info-trip-uri gratuite), vei cunoaste lumea intreaga si vei calatorii mult.

Ai si responsabilitati, bineinteles! vei fi direct responsabil de relatia cu clientului, te vei implica activ in gasirea unei variante de vacanta ideala pentru client.

Vei participa activ la toate actiunile noastre menite sa ne faca cat mai cunoscuti si sa mareasca portofoliul nostru de clienti.

Avem nevoie de tine sa identifici cat mai rapid nevoile unui client, iar pentru acesta trebuie sa cunosti foarte bine sistemele de rezervari partenere si paleta lor de produse. Ne bazam pe tine!

Bineinteles ca dorim sa obtin un profit cat mai mare si de aceea avem nevoie de abilitatile tale de comunicare si nu in ultimul rand de negociator, sa ai un spirit antreprenorial!

Ne dorim sa fii pasionat de pc, si la zi cu tehnologia care ne inconjoara, astfel incat sa poti petrece foarte mult timp pe facebook si instagram!


BENEFICII OFERITE

Randul nostru, ce iti oferim

Cu noi ai posibilitatea reala de dezvoltare profesionala si personala. Te va intampina un mediu deschis, echipa noastra fiind mai mult decat bucuroasa sa iti ofere asistenta de care ai nevoie pentru a-ti atinge targetul.


DESCRIEREA FIRMEI

Paralela 45 Luxury este o agentie de prestigiu care ofera turistilor sai servicii complexe legate de petrecerea vacantei: excursii in tara si strainatate.