CONSULTANT VANZARI SERVICII SI PRODUSE

Colea & Stoica Office

28-06-2013 | EXPIRA LA 30-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Brandul OPV acopera divizia online a companiei Consens International. OPV ofera gratuit produse educationale si informationale online. De asemenea, OPV are si o latura comerciala, venind cu o oferta de solutii business pentru companii, cat si pentru angajatii acestora.
OPV susține antreprenoriatul, prin urmare căutăm oameni care vor să își dezvolte această latură si care să se implice activ în dezvoltarea companiei. Poziția de start este in echipa de vânzări, pozitie care, daca esti creativ si te implici, poate evolua până la dezvoltarea unei afaceri in parteneriat cu OPV. Noi oferim aceasta oportunitate unui numar limitat de persoane, le aratam cum, iar evolutia în parteneriatul cu OPV depinde de fiecare.

Descrierea activitatii
OPV are în portofoliu o gamă completă de soluții de business si un centru comercial online complet pentru persoane fizice si astfel vanzarea este atat către companii cat si persoane fizice.
Prin urmare, colaboratorul nostru va avea urmatoarele responsabilitati:
- Asigura prezentarea, promovarea si vanzarea produselor si serviciilor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei;
- Administreaza si dezvolta portofoliul de clienti;
- Urmareste planul de vanzari lunar, trimestrial, anual;
- Stabileste si participa la intalnirile cu clientii;
- Redacteaza rapoartele post-intalniri;
- Urmareste derularea contractelor, facturilor si stadiul platilor.


CERINTE

- Studii superioare
- Detinator de PFA sau deschiderea unui PFA pentru aceasta colaborare
- Abilitati de comunicare
- Deschidere catre negociere


BENEFICII OFERITE

Unic in Romania, conceptul brandului OPV are la bază cultura antreprenoriatului și ideea de fair-play. Colaboratorii devin în sistemul nostru parteneri OPV, iar recompensa financiara - un procent important din profitul companiei. OPV își dorește astfel să evite plafonarea acestora și să încurajeze atitudinea proactiva a colaboratorilor săi pe baza unui interes câștig-câștig.
Parteneriatul se realizeaza pe baza unui PFA, fiecare colaborator OPV avand de la un anumit nivel independenta in a se organiza si a-si manageria o echipa proprie de vanzari.
Partenerii beneficiaza de training saptamanal, dar si de consultanta in timpul activitatii, nivelul de sustinere fiind direct proportional cu cel al implicarii.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie resurse umane