CONSULTANT SENIOR / BROKER DE ASIGURARE

EXPERT CONSULT - BROKER IN ASIGURARI SI REASIGURARI

11-12-2003 | EXPIRA LA 20-12-2003

Job expirat

RESPONSABILITATI

redusa ca numar (maxim 10 consultanti) dar care sa fie compusa din profesionisti capabili sa se prezinte cu success in fata clientilor in toate situatiile. Un consultant Euro Consult Broker este, in acelasi timp, un agent de asigurare, un analist de risc, un inspector de daune.
Mai jos am enumerat cele 10 elemente care fac din Dumneavoastra candidatul ideal. Daca va regasiti in minim 8 din cele 10, trimiteti-ne un Curriculum Vitae complet si o Scrisoare de Intentie in care sa detaliati de ce vreti sa faceti parte din echipa noastra. Nu conteaza varsta, formatia profesionala, sexul sau culoarea.
1. AMBITIE
2. PERSEVERENTA
3. SPONTANEITATE
4. ENTUZIASM
5. SERIOZITATE
6. STUDII SUPERIOARE
7. ABILITATI DE COMUNICARE
8. EXPERIENTA IN ASIGURARI VIATA/NON VIATA SAU IN BROKERAJ
9. EXPERIENTA IN ADMINISTRAREA UNEI BAZE DE CLIENTI
10. O BUNA CUNOASTERE A MEDIULUI ECONOMIC
Pentru ca echipa este cartea noastra de vizita, consultantii nostrii se bucura de cele mai bune conditii de lucru, de cursuri de specialitate, posibilitati de avansare in functie de rezultate si de un pachet de recompense excelent care include: salariu fix, comisioane, telefon, calculator si autoturism de serviciu. In schimb, asteptam de la consultantii nostrii seriozitate, profesionalism, dorinta de a invata si a face o cariera in brokeraj, un program de lucru extins.