Consultant de recrutari

Blu Global

13-04-2017 | EXPIRA LA 13-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Detine propria ta afacere de consultanta de recrutare

Blu Global este o afacere europeana de succes din domeniul plasarii si instruirii fortelor de munca, infiintata in urma cu 5 ani. In prezent recrutam si plasam candidati din 16 tari ale Uniunii Europene si dorim sa ne extindem echipa in continuare in toata Europa in urmatorii ani.

Blu Global este copania partenera a uneia dintre cele mai de success companii de recrutare din UK:
Si impreun ofera candidati pentru unele dintre cele mai mari companii de top ale Angliei.

Cautam recruiteri, care desfasoara activitati independente n Europa, sa se alature echipei noastre.

Vei fi propriul tau sef, fara presiuni de timp sau tinta. Vei avea parte de formare si toate instrumentele necesare pentru a atrage in mod eficient si a prezenta candidati de calitate din 16 tari din Europa. Nu exista restrictii pentru locurile in care poti lucra si daca ai contacte si grupuri care se afla in alte tari din Europa, atunci esti liber sa discuti despre toate oportunitatile din Marea Britanie cu ei.


CERINTE

Vei colabora cu un consultant Blu Global aflat in sediul nostru din Marea Britanie, deja implicat în recrutarea si plasarea multor candidati, de asemenea se ofera o structura de salarizare atractiva.

Va rog sa trimiteti CV in engleza la zk@blu-global.com sau sunati la +44 1543460213 pentru a fi contactati de unul din consultantii nostri.

Vom anunta datele pentru interviuri in urmatoarele locatii:

Bucharest – Sud-est
Iasi – Est
Cluj – Centru
Timisoara – Vest
Brasov – Centru
Craiova – Sud
Constanta – Sud Est
Galati – Est


DESCRIEREA FIRMEI

Blu-Global is a European placement and training Specialist who offer a complete and comprehensive placement Service with access to our E-learning platform.
We search for the ideal candidates all over Europe and place them to work on both permanent and temporary contracts with our prestigious clients.
Our Mission is to provide the best personalized service, adapted to the characteristics and requirements of each client, at the best price, at the right time, with the most suitable resources, promoting a win-win strategy
In addition to our recruitment activity, Blu-Global specializes in helping people develop their English skills and other skills that they require for international success.