Consultant/Antreprenor

Generatyon Team

23-05-2016 | EXPIRA LA 25-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Întreabă-te ce-ți dorești de la viață. Cât de mult îți dorești și ce ești duspus să faci pentru visul tău. Cum îți vezi viitorul?
Dacă "filmul" tău cuprinde: independență, flexibilitate, echilibru, dezvoltare personală, dar asumare și provocări în aceeași măsură, atunci s-ar putea să fii în fața unei oportunități unice pentru tine.

Postul presupune administrarea unei afaceri "la cheie". Primești toate instrumentele de care ai nevoie,traininguri gratuite, sfaturi și susținere, însă depinde de tine cum gestionezi aceste resurse.
Industria este tânără, cu un potențial incredibil de dezvoltare, iar jobul tău va fi să contruibui activ la această creștere.

Cum? Prin educație financiară. Vei învăța secretele coaching-ului financiar și pârghiile unui business care îți oferă mai multe decât ți-ai imaginat vreodată.

Dacă visul tău este să lucrezi într-o corporație, să muncești din greu și să avansezi, atunci îți dorim succes în această inițiativă, dar te rugăm să nu aplici la acest job.

Dacă, în schimb, vrei să-ți poți organiza singur viața și timpul, să evoluezi în ritmul impus de tine și simți cu tot sufletul că poți să faci mai mult decât îți oferă circumstanțele actuale, atunci abia așteptăm să te cunoaștem.


CERINTE

Singurele cerințe de la care nu facem rabat sub nicio forma sunt:
- Seriozitate și principii morale foarte solide
- Inteligență nativă
- Abilități de comunicare
- Discurs perfect în limba română. (Dacă "pe care" îți este străin, așa vei fi și tu printre noi)

Nu cerem experiență, însă orice dovadă de implicare în activități diverse este apreciată: voluntariat, cursuri, workshop-uri, internship-uri, etc.
Căutăm persoane active, dinamice, care apreciază compania oamenilor și demonstrează abilități de leader. Spiritul competitiv este un mare plus.


BENEFICII OFERITE

Traininguri gratuit permanente
Câștiguri în funcție de performanțe
Petreceri și vacanțe plătite de companie
Premii și bonusuri
Mediu tânăr, competent și dinamic


DESCRIEREA FIRMEI

Companie de top în Europa în domeniul consultanței financiare.