Confectioneri industria textila, femei si barbati

NISSA

16-07-2015 | EXPIRA LA 15-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Nissa, firma producatoare de confectii dama
Angajeaza:
Confectioneri in industria textila – femei si barbati

• Iti doresti un loc de munca sigur si pe perioada nedeterminata?
• Vrei sa ai un castig salarial lunar cuprins intre 1200 si 2000 lei, dar fara a exista o plafonare de salariu, acesta depinzand de realizarile tale?
• Te-ar motiva sa obtii o calificare in meseriile de confectioner si croitor, astfel incat sa fii cautat de firmele angajatoare si sa ai intotdeauna un loc de munca?
• Ti-ar placea sa muncesti in cadrul unei echipe care sa te ajute sa devii din ce in ce mai bun in meseria ta?
• Vrei sa lucrezi de la 07:00 la 15:30 si sa ai mai mult timp liber pentru tine?


CERINTE

Daca ai raspuns pozitiv la toate intrebarile de mai sus si daca cunosti operatiunile de coasere la masina de cusut si modul de imbinare a pieselor, daca esti muncitor, comunicativ, flexibil, iti place sa lucrezi in echipa, esti orientat spre a obtine rezultate, atunci te rugam sa aplici
• Locatia: zona Baicului - Gara Obor – asiguram transport cu microbuzul pentru personalul care locuieste in afara Bucurestiului


DESCRIEREA FIRMEI

Compania a luat nastere in anul 1993 si are ca obiect de activitate producerea si comercializarea propriilor colectii sub marca proprie.
NISSA inseamna in tot ce face creativitate, dinamism, deschidere, indrazneala, grija pentru detalii si frumos si nu in ultimul rand consecventa.
Colectiile NISSA se adreseaza: adolescentilor: casual si sport, si pentru persoane cu varste cuprinse intre 25-45 ani: casual, office si de seara.
Produsele sunt promovate atat in magazile proprii cat si in magazine agreate de noi.