Cofetar, ajutor cofetar si vanzator in Bucuresti

BANCA DE JOBURI

07-10-2017 | EXPIRA LA 07-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Selectam cofetar, ajutor cofetar si vanzator pentru o cunoscuta companie din domeniu. Daca vrei un job sigur in Bucuresti, contract de munca pe perioada nedeterminata si sansa de a lucra pentru unul din cele mai cunoscute lanturi de cofetarii din Romania, aplica acum si castigi intre 1.200 si 2.200 RON net/ luna, ai cazarea asigurata si platita de catre angajator pentru prima luna si posibilitatea de a-ti dezvolta cariera intr-un domeniu placut si dinamic.
Posturile sunt destinate atat celor care locuiesc in Bucuresti, cat si celor din afara capitalei si candidatilor din Republica Moldova care detin cetatenie romana.


CERINTE

- Postul de cofetar necesita experienta anterioara de minim un an in domeniu.
- Se accepta persoane fara experienta pe posturile de ajutor cofetar si vanzator, insa candidatii cu experienta vor avea un avantaj la selectie.
- Nu este necesara calificare, insa detinerea acesteia poate reprezenta avantaj la selectie


BENEFICII OFERITE

Avantaje

- Training de 30 de zile platit de angajator
- Posibilitate relocare in Bucuresti
- Bonus pe performantele individuale - aprox. 200 RON/ luna, incepand cu a treia luna. Acordarea bonusurilor ramane strict la aprecierea angajatorului.
- Ore suplimentare platite cu spor la salariu sau ore libere platite

Aplica acum:

Tel.: 00400376444555
E-mail: cv@bancadejoburi.ro


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .