Clienti misteriosi (in toata tara)

New Challenge

28-06-2016 | EXPIRA LA 30-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce face un client misterios? Clientul misterios viziteaza diverse locatii, joaca rolul unui client real, se arata interesat de achizitia unor produse sau servicii, si pe parcursul acestei vizite evalueaza atat angajatii (amabilitatea acestora, abilitatile lor de vanzare) cat si aspectul interior si exterior al locatiei. Dupa realizarea acestei vizite, clientul misterios completeaza on-line un chestionar – in care prezinta detaliat toate aspectele observate, evaluand obiectiv atitudinea angajatului cu care a interactionat.


CERINTE

Daca aveti timp liber si doriti sa obtineti un venit suplimentar, va place sa mergeti la cumparaturi si sunteti o persoana atenta la detalii - atunci sunteti persoana potrivita pentru a fi client misterios.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
Plata se face in functie de efortul depus si in cel mai scurt timp de la finalizarea vizitei;
Program de lucru flexibil, pe care il decideti singur in functie de disponibilitatea dumneavoastra;
Posibilitatea colaborarii pe o perioada nedeterminata;
Posibilitatea de a beneficia de o serie importanta de beneficii, plecand de la revizii gratuite pentru automobilul personal, mese la restaurant, etc.
Esti o persoana atenta la detalii? Vrei sa te alaturi echipei noastre? Aplica acum la acest job!


DESCRIEREA FIRMEI

New Challenge Marketing Research ofera servicii variate de cercetare de piata (cercetari cantitative, calitative, Mystery Shopping).