Client misterios domeniul auto

New Challenge Marketing Research

03-11-2015 | EXPIRA LA 03-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam clienti misteriosi in toata tara, posesori de autoturisme, una din marcile Dacia sau Renault.

Va invitam sa participati la un studiu de client misterios in domeniul auto, studiu in cadrul caruia beneficiati de rambursarea costurilor unei revizii conform carnetului de intretinere.

Pentru a recapitula, ne intereseaza persoane ce detin autoturism marca Dacia sau Renault care sa nu fi avut rol de client misterios in ultimele 12 luni. Reviziile efectuate vor fi decontate doar daca sunt respectate instructiunile primite inainte de efectuarea acestora.

In cazul in care sunteti posesor al uneia din marcile de mai sus va rugam sa ne spuneti ce model, vechime si kilometraj.


CERINTE

-detinetinerea unui autoturism Dacia sau Renault
-acces la internet
-responsabilitate
-atentie la detalii


BENEFICII OFERITE

-Decontarea reviziilor


DESCRIEREA FIRMEI

New Challenge Marketing Research este o companie ce activeaza in domeniul cercetarii de piata. Mystery Shopping-ul este o metoda de cercetare utilizata pentru a evalua serviciile oferite de catre angajatii unei companii, tehnicile de vanzare ale acestora sau calitatea produselor oferite. In cadrul acestui proces se utilizeaza clienti misteriosi pregatiti special pentru a observa in detaliu calitatea serviciilor oferite. Mystery shopping-ul va ofera alternative sa masurati calitatea serviciilor asa cum sunt ele surprinse de clientii obisnuiti si evalueaza in ce masura angajatii cunosc si respecta procedurile impuse de firma.