Invatatoare pentru After School

SC CENTRUL PASCAL SRL-D

07-08-2017 | EXPIRA LA 06-09-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne propunem sa oferim o educatie de inalta calitate in randul elevilor de scoala primara. Sunt intens apreciate performanta, inovatia, spiritul de initiativa si etica profesionala solida. Un profesor de exceptie intruneste toate aceste criterii laolalta cu multe alte aptitudini si calitati personale. Program 12:00-18:00.


CERINTE

Responsabilitati
• Efectuarea temelor si aprofundarea cunostiintelor
• Pregatirea elevilor pentru concursuri scolare
• Organizarea de activitati educative-recreative

Cerinte
• Experienta in pregatirea copiilor

Program​
• 12:00 - 18:00


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, cei de la Centrul Pascal, ne-am propus sa aducem educatia privata din Romania acolo unde merita: in zona excelentei.

Pentru ca recunoastem valoarea cruciala a educatiei pentru formarea unor adulti de succes, am gandit programe educationale riguroase menite sa stimuleze curiozitatea si interesul celor mici pentru domeniile fundamentale ale cunoasterii: stiinte, tehnologie, istorie, ecologie. In acelasi timp, credem ca scoala are menirea de a-i pregati pe elevii sai pentru viata, asa ca am inclus numeroase activitati in care copiii au ocazia sa experimenteze lumea in mod inedit: oameni interesanti si locuri fascinante, proiecte care angreneaza toate simturile si formeaza abilitati practice.

Viitorul nostru depinde de educatia tinerelor generatii, si sa nu uitam ce cea mai buna cale de a-i motiva este sa le asiguram mediul in care a invata este totuna cu bucuria si entuziasmul.