Cautam coleg/a: Dealer Business Sales Representative

SOLUTII PERSONALIZATE SRL

23-09-2015 | EXPIRA LA 25-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentul de Vanzari Directe va efectua zilnic apeluri telefonice din baza de date sau din recomandarile cerute in vederea stabilirii intalnirilor cu potentialii clienti, va avea zilnic 3-5 intalniri in medie cu persoanele din conducerea firmei, va negocia semnarea contractului, va semna contractul si va asigura consultanta post vanzare pe toata derularea perioadei contractuale.


CERINTE

Candidatul ideal are OBLIGATORIU experienta in vanzari directe minim 2 ani, D2D, B2B, distributie, telemarketing, telesales, Call Center, relatii cu publicul, este orientat in aceasta directie, are abilitati de negociere, este dinamic, comunicativ, integru, prezentabil, timbru vocal placut, punctual, serios, optimist. Personele potrivite in acest tip de vanzari sunt de obicei tineri, cu carcacter puternic, dinamici , dominanti, convingatori, impunatori.
-permis auto,cat B(obligatoriu minim 6 luni vechime-fara incidente)


BENEFICII OFERITE

Activitatea se desfasoara la birou (sediu central) si la clienti L-V 9-18.Tinuta business obligatorie. Se ofera masina in timpul programului pentru vizite la clienti sau full time, combustibil, telefon, calculator, cursuri, logistica necesara etc. Contract de munca, salariu fix + comision. Pachetul salarial se discuta la interviu.

Va rugam sa trimiteti cv-ul catre adresa de mail: solutii.personalizate@gmail.com

sau distribuiti catre persoanele interesate!


DESCRIEREA FIRMEI

Dealer autorizat de vanzari directe Orange