CAUTAM COLABORATORI PENTRU TOATA TARA

GLOBAL STEP SRL

21-07-2014 | EXPIRA LA 23-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va intereseaza sa castigati bani fara sa renuntati la jobul actual? Daca DA atunci va invitam sa va alaturati echipei noastre. Daca NU atunci va rugam sa trimiteti informatia mai departe prietenilor si cunostintelor dvs poate cineva va fi interesat.



Global Step este o firma cu capital privat, integral romanesc, specializata in importul si distributia reactivilor si echipamentelor de laborator.
Cautam colaboratori pentru toata tara care sa ne reprezinte pe teren pentru intretinerea si extinderea retelei de clienti si promovarea produselor noastre.
In masura in care sunteti interesat / interesata de o astfel de colaborare (program flexibil, gestionat in totalitate de dvs si plata la comision din vanzari), va rugam sa ne contactati.


CERINTE

- experienta in vanzari
- cunostinte in domeniul laboratoarelor


DESCRIEREA FIRMEI

Global Step este o firma cu capital privat, integral romanesc, specializata in importul si distributia reactivilor si echipamentelor de laborator.



Global Step vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de reactivi, echipamente de securitate si protectie, aparatura, consumabile si sticlarie de laborator. Produsele comercializate sunt de import si realizate de companii cu renume.



Global Step se adreseaza unei game extinse de laboratoare din cercetare, industria chimica, alimentara, cea nucleara, agricultura si horticultura si nu in ultimul rand din domeniul medical si farmaceutic, avand ca obiectiv prioritar satisfacerea cu profesionalism si promptitudine a cerintelor partenerilor sai.



•Pentru aparatura comercializata firma noastra asigura gratuit instalare, punere in functiune si interventii in perioada de garantie direct la sediul utilizatorului.
•In perioada post-garantie Global Step ofera posibilitatea incheierii unui contract de service pe toata durata de viata a aparaturii.
•La cerere se asigura verificarea metrologica a aparatelor de masura supuse controlului metrologic conform legii.


Pentru solutionarea rapida a comenzilor, cererile dumneavoastra sunt imediat analizate fiind adoptate cele mai convenabile solutii, din punct de vedere calitativ si comercial. La cerere, putem contacta anumiti producatori preferati de dvs. Pentru noi orice comanda este importanta, iar dificultatile intampinate nu reprezinta un impediment pentru noi, ci o provocare.



In speranta unei colaborari de lunga durata si care sa va ofere intrega noastra participare, va asteptam cu interes sa ne contactati.