Cautam clienti misteriosi in toata tara

New Challenge Marketing Research

17-09-2015 | EXPIRA LA 19-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca ai timp liber si vrei sa obtii un venit suplimentar, iti place sa faci shopping si esti o persoana atenta la detalii, atunci esti potrivita pentru activitatea de client misterios.

Ce face un client misterios? Clientul misterios viziteaza diverse locatii, joaca rolul unui client real, se arata interesat de achizitia unor produse sau servicii, insa pe parcursul vizitei evalueaza angajatii, abilitatile lor de vanzare, aspectul interior si exterior al locatiei. Dupa realizarea vizitei, clientul misterios completeaza un chestionar, prezinta detaliat toate aspectele observate si evalueaza obiectiv atitudinea angajatului.


CERINTE

Cerinte:
-Responsabilitate
-Minimum studii medii
-Acces la internet


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
-Plata se face in functie de efortul depus si in cel mai scurt timp de la finalizarea vizitei;
-Program de lucru flexibil, pe care il decideti singur in functie de disponibilitatea dumneavoastra;
-Posibilitatea colaborarii pe o perioada nedeterminata

Va puteti inscrie pe platforma noastra aici: http://newchallenge.ro/index.php/colaboratori


DESCRIEREA FIRMEI

New Challenge Marketing Research este o companie ce activeaza in domeniul cercetarii de piata. Mystery Shopping-ul este o metoda de cercetare utilizata pentru a evalua serviciile oferite de catre angajatii unei companii, tehnicile de vanzare ale acestora sau calitatea produselor oferite. In cadrul acestui proces se utilizeaza clienti misteriosi pregatiti special pentru a observa in detaliu calitatea serviciilor oferite. Mystery shopping-ul va ofera alternative sa masurati calitatea serviciilor asa cum sunt ele surprinse de clientii obisnuiti si evalueaza in ce masura angajatii cunosc si respecta procedurile impuse de firma.