Caut Pizzar

SC RESTAURANT GARGANTUA SRL

29-09-2014 | EXPIRA LA 29-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- pregateste preparatele in conformitate cu standardele in rigoare,
- asigura mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor , a semipreparatelor cu respectarea normelor igienico - sanitare in rigoare
- are obligatia de a pastra in bune conditii ustensilele si aparatura in dotare,
- are obligatia de a respecta normele de igiena si securitate in,munca .
- controleaza si raspunde de calitatea produselor ce sunt folosite la preparare dar si a produsului finit obtinut.
- participa la pastrarea in conditii optime de igiena, temperatura atat a marfurilor cat si a materiilor prime necesare si a produselor finite; se asigura de respectarea gramajelor necesare.
- răspunde în calitate de gestionar pe toată perioada cât primeste, manevreaza, stocheaza materia prima, produsele semifabricate sau fabricate in cadrul cantinei pe care o coordoneaza; raspunde de realizarea lunara a inventarului de materii prime si obiecte de inventar aflate in gestiunea sa.
- asigura si raspunde de receptia corecta si la timp a materiilor prime intrate in gestiunea cantinei coordonate.
- raspunde zilnic de efectuarea curateniei in spatiul de productie conform normelor sanitar-veterinare si cu produse admise pentru igienizarea in spatii de alimentatie publica.


CERINTE

- studii medii,
- experienta in domeniu 2-3 ani ,
- cunostinte referitoare la functionarea aparatelor de lucru,
- buna cunoastere si aplicare a procedurilor de calitate;
- rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica ,
- persoana energica si amabila, rezistenta la stres.
- bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala;
- bune abilitati de planificare, organizare;



Mai multe detalii le gasiti la nr de telefon 0725638921, Domnul Horotan Lucian - Maestru Bucatar


DESCRIEREA FIRMEI

Situat în Parcul Grădina Icoanei, locul potrivit pentru zile de răsfăţ şi seri relaxante în compania celor dragi, Gargantua In the Park te răsfaţă cu preparate mediteraneene pline de savoare. Gargantua In the Park este locul în care simţi că eşti de-al casei. Maestrul bucătar te răsfaţă cu specialitatea culinară preferată, iar băutura favorită te aşteaptă la masă.

La Gargantua, poveştile îţi sunt ascultate, prietenii îţi sunt primiţi cu drag, iar partenerii de afaceri sunt întâmpinaţi cu profesionalism. Fie că vrei să te bucuri de un pahar de vin cu prietenii sau vrei să-ţi delectezi simţurile cu o cină savuroasă în dulcele stil mediteranean, Gargantua In the Park te aşteaptă cu masa pusă. Somon cu ghimbir, lime şi orez basmatic, calamar la grătar servit cu broccoli şi sos de busuioc, calamar pane cu sos tzatziki sau tentacule de caracatiţă cu sos aceto balsamic sunt doar câteva din specialităţile cu care te va încânta Gargantua In the Park.

Trebuie să încerci neapărat cheese cake-ul la desert pregătit cu brânză de capră nesărată în combinaţie cu dulceaţă de fructe de pădure, după o reţetă a bunicii Chef-ului Lucian Horotan, învăţată de la sora lui Alexandru Vlahuţă.