CASTING PERSOANE

CASA DE PRODUCTIE TV REFRESH TARGET

07-05-2013 | EXPIRA LA 06-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Casa de productie TV “ Refresh Target” Bucuresti, selectioneaza femei si barbati, cu sau fara experienta, dar cu abilitati de comunicare si aspect fizic placut, pentru aparitii in emisiuni TV de succes gen reality-show, difuzate pe principalele posturi de televiziune din Romania. Fiecare aparitie TV se recompenseaza financiar in functie de rol si de timpul de filmare care poate sa dureze de la cateva ore, pana la o zi sau doua. Pentru inscriere si casting (fara taxa), va asteptam la sediul nostru de luni-vineri, intre orele 11-17, in B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, corpul U, etaj 3 (unde veti vedea indicatoare catre casting), sector 6, Bucuresti. Va asteptam!


CERINTE

-Domiciliul in Bucuresti
-Cu sau fara experienta in domeniu
-Aspect fizic placut
-Abilitati de comunicare excelente


BENEFICII OFERITE

Fiecare aparitie TV se recompenseaza financiar in functie de rol (principal, secundar sau figuratie) si de timpul de filmare(care poate sa dureze de la cateva ore, pana la o zi sau doua).


DESCRIEREA FIRMEI

Casa de Productie TV “Refresh Target” Bucuresti, destinata in exclusivitate activitatilor de manageriat artistic (productie cinematografica, video si programe de televiziune).