Casier Agentie Pariuri Sportive

Bet Cafe Arena

30-10-2014 | EXPIRA LA 29-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Deruleaza activitatea de vanzare de produse si servicii ale agentiei avand in vedere fidelizarea clientilor: • Informeaza clientii in legatura cu promotiile si regulile jocurilor aflate in derulare;• Furnizeaza informatii utile clientilor despre serviciile oferite; • Incaseaza banii sau alte forme de plata pentru vanzarea serviciilor si produselor specifice.2. Participa la gestionarea marfurilor din agentie conform procedurilor si instructiunilor operationale ale companiei.3. Asigurarea unei calitati sporite pentru interactiunea cu clientii prin: • Cunoasterea produselor si oferirea de informatii despre acestea; • Minimizarea plangerilor clientilor sau rezolvarea prompta a acestora.4. Asigura curatenia din cadrul agentiei conform standardelor igienico-sanitare.5. Supervizarea activitatilor atunci cand managerul de agentie nu este prezent.


CERINTE

Experienta relevanta de lucru in relatia directa cu clientii;- Experienta in gestiune si lucrul cu marfa constituie un avantaj; - Cunostinte de operare PC – nivel mediu;- Cunostinte limba engleza - constituie un avantaj;- Atitudine orientata catre client si bune capacitati de comunicare;- Disponibilitate de lucru in ture prelungite
- Persoana echilibrata, responsabila, energica si constiincioasa- Loialitate, corectitudine si seriozitate


DESCRIEREA FIRMEI

Bet Cafe Arena este o companie românească organizatoare de jocuri de noroc care își propune să devină un nume de referință pe piața românească de profil.