Job expirat
recunoaşte şi alege materiile prime pentru realizarea preparatelor după reţete, asigurându-se de conformitatea acestora;
- efectuează activitatea de pregatire mic dejun, pranz si cina confrom retetar
- se asigură de buna păstrare şi conservare a materiilor prime;
- realizează preparatele culinare, respectând cantităţile necesare şi calitatea acestora, sub directa îndrumare a bucatarului;
- efectuează activităţii preliminare realizării produselor culinare;
- aşează preparatele în vesela de servire;
- asigură curaţenia bucatariei şi a veselei utilizate;
- livrează preparatele culinare ospătarilor, pe baza comenzilor întocmite de aceştia;
- respectă toate sarcinile ce îi revin în urma implementarii procedurilor interne de lucru şi normelor de igienă pentru care a fost instruit;
- informează permanent superiorii şi colaboratorii (după caz) despre modificări, necesităţi sau orice alt tip de probleme apărute în cadrul procesului de producţie;
Foloseste materia prima in cele mai bune conditii de calitate.
Persoana responsabila, punctuala cu atitudine eficenta si profesionista, atenta la detalii.
Salariu motivant, bonusuri , program flexbil.
Hotel de 3 stele situat in centrul Bucurestiului.