Job expirat
Functie disponibila la HOTEL 4 stele **** Sibiu
Abilitati de planificare, coordonare a echipei;
Spirit de echipa
Gestioneaza si organizeaza in mod eficient activitatea departamentului Bucatarie;
Propune meniuri pentru diferite evenimente festive
Receptioneaza, preia in gestiune materiile prime comandate dupa verificarea calitatii si a termenelor de valabilitate;
Participa la actiunile de inventariere periodice
Organizeaza operatiunile specifice zonei de bucatarie si echipei de bucatari, verifica asigurarea curateniei in bucatarie si respectarea normelor HACCP;
Se asigura ca standardele sunt mentinute conform regulilor interne si a legislatiei in vigoare
Diploma de calificare in domeniu
Vechime in domeniu 3 - 5 ani
Un bun manager de echipa
Adaptabilitate la schimbare;
Creativ, personalitate deschisa, cu simtul raspunderii;
Initiativa, orientare catre rezultate si perseverenta.
RELOCARE in Sibiu
Pachet salarial atractiv
Bonuri de masa
Ore suplimentare platite
CENTRU DE AFACERI SIBIU