Bucatar/ Ajutor bucatar

Jobulm.eu

15-06-2016 | EXPIRA LA 15-07-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

• Pregăteşte comenzile de mâncare aşa cum sunt primite în conformitate cu reţetele şi prezentarea adecvată a farfuriei.
• Pregateste sosuri, supe si antreuri calde.
• Respectă întotdeauna standardele companiei de pregătire, reţete şi prezentare.
• Face aranjamente pentru propria secţie.
• Depozitează alimentele nefolosite în mod adecvat şi informează superiorul ierarhic despre cantităţile mai mari de mâncare depozitată.
• Se asigură că mâncarea din propria secţie este livrată la timp; solicită ajutorul dacă este nevoie. Respectă practicile adecvate de siguranţă şi igienă.
• Asigură promptitudine în orice moment.
• Respecta specificaţiile cu privire la pregătire, gătit şi prezentare pentru toate felurile de mâncare produse în departament.
• Monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor
• Participa la trainingurile obligatorii organizate/ asigurate de companie, specifice jobului, in scopul asimilarii de abilitati noi in vederea imbunatatire serviciilor oferite
• Asigurarea necesarului de produse de gastronomie în cadrul restaurantului, asistarea si servirea clienţilor în procesul de cumpărare
• Participarea la instruirea zilnica (careul personalului) in prezenta sefului de departament, unde se face repartizarea conform graficului pe zone de lucru; in cadrul careului se discuta eventualele probleme intampinate, solutii posibile in intampinarea acestor probleme, recoamndarile primite de la clienti pentru imbunatatirea serviciilor oferite
• Participa la inventare si intocmeste documentele specifice, raspunde de produsele aflate in gestiune directa
• Verificarea si corectarea starea de curatenie a zonelor de lucru (veselei, mobilierului, vitrine, mese de lucru, ustensile, accesorii), aranjarea meselor cu mise-en-place-ul specific in zona de servire, completarea set-up-ului statiilor de lucru cu materiale consumabile, vesela, accesorii de servire, etc.
• Efectuarea activităţilor specifice pentru deschiderea statiilor de servire, alimentarea acestora cu produsele prestabilite, conform programului si specificului zilei, precum şi menţinerea preparatelor în cele mai bune condiţii de prezentare;
• Respectă fluxurile tehnologice în conformitate cu procedurile curente de lucru
• Se asigură că mâncarea din propria secţie este livrată la timp din sectia de productie;
• Raspunde de toate produsele primite in gestiune directa, pe durata programului de lucru, participa efectiv la receptia/ scoaterea din gestiune/ inventarierea produselor/ preparatelor/ marfurilor si intocmeste/ semneaza documente justificative in acest sens
• Asigură promptitudine în servicii, permanent, atat in relatia cu clientii cat si in relatia cu ceilalti colegi
• Asigura mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare avand in vedere, permanent, respectarea normelor igienico-sanitare si de protectia muncii, impuse
• Asigura rularea/ vanzarea produselor/ preparatelor in baza regulilor FIFO (first in, first out), avand in vedere minimizarea pierderilor, prin pastrarea acestora in zona de servire un timp cat mai scurt (optim), astfel in cat acestea sa nu prezinte semene de deteriorare datorita expunerii prelungite
• Raspunde pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora precum si a termenelor de desfacere recomandate
• Raspunde de manipularea si pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii din dotarea zonei de lucru, pe perioada programului
• Verifica termenul de valabilitate al produselor, al preparatelor si comunica superiorilor cand acestea nu indeplinesc masurile igienico-sanitare;
• Sesizeaza supervisorului direct, in vederea gasiri de solutii, eventualele nemultumiri/ recomandari/ sugestii primite de la clienti


CERINTE

Sunteti o persoana care doriti sa:
• Susțineți echipa noastră în procesul de producție a meselor zilnice în restaurantul A la Carte, la restaurantele freeflow si la snackbar.
• Pregătiti preparatele culinare la un nivel inalt de calitate, conform standardelor si retetelor – se asigura training.
• Aveți o atitudine pozitivă pe care o transmiteti oaspeților noștri, și în aceeași măsură către colegii de echipă.
• Gestionati bine situațiile dificile și sunteți capabil să vă păstrați calmul în momente de stres.

Elemente cheie profil: retete si proceduri standardizate prin fise tehnologice pentru produse de tip “semipreparat”, volum mare de clienti in week-end.
• Vă caracterizează atenția pentru servicii de calitate și aveți capacitatea de înțelegere deosebită pentru nevoile celorlalți.
• Aveti abilitati excelente de comunicare si de orientare catre client – customer service (informarea si educarea clientilor).
• Sunteti o fire placuta, prietenoasa, careia ii face placere sa lucreze cu oamenii.
• Disponibilitate pentru un program de lucru in ture, adaptat nevoilor clientilor nostri (mai ales in weekend si sarbatori legale).


BENEFICII OFERITE

Transport asigurat


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o agentie recrutare si executive search ce ofera de peste 11 ani servicii in domeniul resurselor umane, atat pentru companiile locale, cat si internationale cu adresabilitate catre entitati persoane juridice sau persoane fizice.

Nu suntem o simplă interfaţă între angajat şi angajator, ci susţinem activ şi adăugăm valoare procesului de angajare. Avem garanţia că lucrăm doar cu angajatori profesionişti şi, în acelaşi timp, căutăm doar persoane dedicate şi motivate. Procesul de selecţie se caracterizează printr-o transparenţă totală astfel încât Dvs. să aveţi acces la toate informaţiile pe care le consideraţi utile.

Satisfactia Dvs. este esentiala pentru succesul nostru si de aceea va garantam servicii de calitate, orientate spre nevoile Dvs.

Ne interesează omul din spatele CV-ului şi de aceea oricine ne va călca pragul va găsi la noi informaţiile de care are nevoie, consiliere profesională, sfaturi utile şi, cel mai mai important, şansa unui nou început.