Bucatar

Talent Center

13-02-2017 | EXPIRA LA 15-03-2017

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

sa pregateasca meniul;
sa comande, sa testeze, sa receptioneze si sa depoziteze ingredientele alimentare;
sa pregateasca mancarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant;
pregatirea mai multor feluri de mancare in acelasi timp, in functie si in ordinea comenzilor;
sa aranjeze si sa decoreze mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat.;
sa pregateasca si sa aranjeze mancarea pentru diete speciale;
sa coopereze la intretinerea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului;


CERINTE

diploma de calificare in domeniu;
experienta de minim 1 an ca bucatar ;
aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu colegii;


DESCRIEREA FIRMEI

Rolul unui proces de analiza-diagnoza organizationala consta in "fotografierea" situatiei existente intr-o companie, in identificarea activitatilor si proceselor functionale si disfunctionale, in obtinerea unei imagini obiective a modului in care functioneaza organizatia la un moment dat.
Serviciul este util atunci cand:
Compania trece printr-o perioada de criza mai dificila
Este necesara reorganizarea si eficientizarea activitatii curente, pentru a utiliza in mod optim resursele disponibile
Este necesara restructurarea companiei, pe diverse functiuni sau integral
Trebuie gestionate crize contextuale
Intre angajati si conducere exista conflicte care trebuie aplanate
Compania se pregateste pentru o fuziune/achizitie