Bucatar/Ospatar

Restaurant S-club

24-08-2016 | EXPIRA LA 26-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

BUCATAR
-pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
� raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
� pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
� respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
� utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

OSPATAR
• servirea exemplara a clientilor;
• indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.


CERINTE

BUCATAR
� studii medii;
� diploma de calificare in domeniu ;
� vechimea in specialitate: min. 1 an sau 2 ani in domeniu;
� cunostinte medii de limba engleza;
� rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
� imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
� capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde in conformitate cu meniul restaurantului;
� atitudine orientata catre client
� politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
� rezistenta mare la stres;
� atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
� disponibilitate de a lucra in ture.

OSPATAR
preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
• acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
• cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.


DESCRIEREA FIRMEI

Restaurant cu specific Japonez si International