Ajutor de bucatar

M2 Group Japanese Food Europe

09-10-2015 | EXPIRA LA 06-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Răspunde de păstrarea în bune condiţii a ustensilelor şi aparaturii;
2. Răspunde de respectarea normelor de igienă şi securitate a muncii;
3. Răspunde de utilizarea resurselor existente, exclusiv în interesul firmei;
4. Respectă cu stricteţe igiena personală (halat, bonetă, încalţăminte) cât şi igiena bucătăriei;
5. Utilizarea resurselor existente, exclusiv în interesul firmei;
6. Respectă Regulamentul Intern al societăţii;
7. Zilnic recoltează probe din meniu pe care le păstrează în frigider;
8. În funcţie de activitatea curentă a unităţii, salariatul va îndeplini orice alte sarcini dispuse de către conducere în legătură cu deservirea corespunzătoare a clienţilor unitării, în funcţie de competenţele sale profesionale.


CERINTE

1. Asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
2. Participă la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare;
3. Preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora;
4. Debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
5. Participă activ la întreţinerea ustensilelor de bucătarie şi a echipamentului din dotare;
6. Ţine cont de perisabilitate, termenul de garanţie, de modul în care urmează să fie folosite ingredientele;
7. Face prelucrările preliminare gătitului - sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte;
8. Îndeplineşte şi alte sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii.


DESCRIEREA FIRMEI

Restaurant japonez