Bona vorbitoare de franceza, copil 1 an

Acceda

29-04-2015 | EXPIRA LA 29-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam bona pentru un copil in varsta de 1 an, program 10h/zi de luni pana vineri, zona Gara de Nord. Nu se cere menaj. Atributiile constau strict in ingrijirea, supravegherea si dezvoltarea armonioasa a copilului.


Salariu 1700 - 2000 lei / luna.


CERINTE

Se cere persoana vorbitoare de limba franceza, cu rabdare, calda, intre 40 - 59 ani, nefumatoare, cu cel putin experienta cresterii propriilor copii.


BENEFICII OFERITE

Salariu 1700 - 2000 lei / luna.


DESCRIEREA FIRMEI

ACCEDA va faciliteaza GRATUIT, FARA COSTURI gasirea un loc de munca in domeniul personalului casnic (bone, menajere, persoane pentru ingrijire bolnavi/batrani) prin 2 modalitati:

1. Direct, va facilitam gratuit gasirea un loc de munca in Bucuresti ca bona / menajera / ingrijitoare batrani la domiciliu.

2. Prin intermediul site-ului de recrutare specializat in recrutarea de personal casnic in Romania / in strainatate, www.bonamenajbatrani.ro. In aceasta varianta sunteti contactata direct de familiile angajatoare de pe site. Treaba dumneavoastra este sa va scrieti CV-ul intr-o maniera cat mai atractiva, astfel incat sa starneasca interesul familiilor angajatoare si acestea sa va sune / sa aplicati direct la anunturile de angajare de pe site.



- AGENTIE FARA COMISIOANE - ajutor in gasirea unui loc de munca in Bucuresti de bona / menajera / ingrijire batrani complet gratuit, FARA COSTURI, FARA COMISIOANE PENTRU DUMNEAVOASTRA

- proceduri simplificate, fara nici o cerinta in plus fata de cele strict ale angajatorului

- seriozitate, obiectivitate