Bona part time, zona Herastrau-Sat Francez, 1700 lei. Urgent!

Jobs & HR Solutions S.R.L.

09-03-2017 | EXPIRA LA 08-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona cu experienta si recomandari pentru 2 fetite de 5 si 10 ani. Zona: Herastrau-Sat Francez. Programul: part time, 15-22, L-Vi, disponibilitate pentru a merge in vacanta de vara 3 luni la mare impreuna cu familia. Atributii: activitati educative cu fetitele, supravegheat fetitele, etc. Salariul: 1700 lei + 500 euro in perioada de vara. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, avantaj studii superioare si cunoasterea unei limbi straine, permis auto. Angajare imediata.


CERINTE

Bona cu experienta si recomandari pentru 2 fetite de 5 si 10 ani. Zona: Herastrau-Sat Francez. Programul: part time, 15-22, L-Vi, disponibilitate pentru a merge in vacanta de vara 3 luni la mare impreuna cu familia. Atributii: activitati educative cu fetitele, supravegheat fetitele, etc. Salariul: 1700 lei + 500 euro in perioada de vara. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, avantaj studii superioare si cunoasterea unei limbi straine, permis auto. Angajare imediata.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.