Bona + menaj

Jobs & HR Solutions S.R.L.

22-03-2016 | EXPIRA LA 21-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona cu experienta si recomandari care sa fie dispusa pentru menaj in primele luni. Se va incepe cu un program de 6 ore pe zi, L-VI, urmand ca apoi sa se treaca la un program de 8-10 ore. Fetita de 3 luni. Zona Sos Nordului, parc Herastrau. Atributii: menaj al casei si supraveghere copilas alaturi de mamica. Din august cand mamica va incepe serviciul bona va avea in grija doar copilul. Salariul pentru 6 ore: 1400-1500 lei.


CERINTE

Bona cu experienta si recomandari care sa fie dispusa pentru menaj in primele luni. Se va incepe cu un program de 6 ore pe zi, L-VI, urmand ca apoi sa se treaca la un program de 8-10 ore. Fetita de 3 luni. Zona Sos Nordului, parc Herastrau. Atributii: menaj al casei si supraveghere copilas alaturi de mamica. Din august cand mamica va incepe serviciul bona va avea in grija doar copilul. Salariul pentru 6 ore: 1400-1500 lei.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.