Bona interna, copil 4 luni, zona Aviatiei, 2000 lei.

Jobs & HR Solutions S.R.L.

07-03-2017 | EXPIRA LA 06-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona interna cu experienta si recomandari pentru un copilas de 4 luni. Zona: Aviatiei. Se ofera 1 wd liber la 2 saptamani. Salariul 2000 lei. Atributii: tot ce tine de ingrijirea copilasului de 4 luni, menajul casei atunci cand familia sta cu micutul, gatit. Familia mai are un copilas de 4 ani, de care se ocupa bunicii ( bona nu va singura cu cei 2 copii). Cautam doamne iubitoare, calde, calme, nefumatoare.


CERINTE

Bona interna cu experienta si recomandari pentru un copilas de 4 luni. Zona: Aviatiei. Se ofera 1 wd liber la 2 saptamani. Salariul 2000 lei. Atributii: tot ce tine de ingrijirea copilasului de 4 luni, menajul casei atunci cand familia sta cu micutul, gatit. Familia mai are un copilas de 4 ani, de care se ocupa bunicii ( bona nu va singura cu cei 2 copii). Cautam doamne iubitoare, calde, calme, nefumatoare.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.