Bona interna, copil 11 luni, complex Cosmopolis, 2200 lei.

Jobs & HR Solutions S.R.L.

03-05-2017 | EXPIRA LA 02-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona interna cu experienta si recomandari pentru un baiat de 11 luni. Zona: complex Cosmopolis. Se va lucra in regim intern cu toate wd libere. Salariul: 2200 lei. Atributii: activitati recreative cu copilul, supraveghere copil, plimbari in parc, gatit pentru copil,spalat,calcat hainutele lui, curatenie pentru copil. Familia mai are un copil de 6 ani. Cautam doamne nefumatoare, calme, calde, iubitoare, disponibile pentru colaborare pe termen lung.


CERINTE

Bona interna cu experienta si recomandari pentru un baiat de 11 luni. Zona: complex Cosmopolis. Se va lucra in regim intern cu toate wd libere. Salariul: 2200 lei. Atributii: activitati recreative cu copilul, supraveghere copil, plimbari in parc, gatit pentru copil,spalat,calcat hainutele lui, curatenie pentru copil. Familia mai are un copil de 6 ani. Cautam doamne nefumatoare, calme, calde, iubitoare, disponibile pentru colaborare pe termen lung.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.