Bona/Guvernanta, zona Cotroceni, gemeni 7 ani, part time, 1500 lei.

Jobs & HR Solutions S.R.L.

29-03-2017 | EXPIRA LA 28-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona/guvernanta cu experienta si recomandari pentru gemeni de 7 ani. Zona: Cotroceni. Programul: part time dimineata 1 ora si apoi dupa amiaza de la ora 16 la ora 21. Atributii: pregatit gemenii pentru scoala dimineata, dus si adus de la scoala, activitati cu ei, menajul lor . Salariul: 1500 lei. Cautam persoane care sa vorbeasca limba engleza sau franceza, iubitoare, blande, calme, nefumatoare, avantaj studii superioare, disponibilitate pentru a lucra full time in vacante.


CERINTE

Bona/Guvernanta cu experienta si recomandari pentru gemeni de 7 ani. Zona: Cotroceni. Programul: part time dimineata 1 ora si apoi dupa amiaza de la ora 16 la ora 21. Atributii: pregatit gemenii pentru scoala dimineata, dus si adus de la scoala, activitati cu ei, menajul lor . Salariul: 1500 lei. Cautam persoane care sa vorbeasca limba engleza sau franceza, iubitoare, blande, calme, nefumatoare, avantaj studii superioare, disponibilitate pentru a lucra full time in vacante.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.