Blue Oil Specialist/ Inginer Chimist

Blue Planet

02-06-2015 | EXPIRA LA 04-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Studiezi, cercetezi și experimentezi pentru a obține aditivi/solvenți cu valoare de piață mare din BlueOil (fracția petrolieră produsă de BluePlanet din deșeuri).
- Asigurarea controlului calității, asigurarea că produsul finit corespunde standardelor, efectuarea analizelor aproape zilnice pentru confirmarea acestui lucru.
- Neîncetat și constant te gândești cum putem îmbunătăți calitatea BlueOilului și implementezi respectivele măsuri.
- Găsirea de soluții la problemele întâmpinate cu BlueOil.
- Consultarea din punct de vedere chimic a celorlalți membrii BluePlanet cu privire la eficientizarea instalațiilor tehnice, dar și cu privire la proiectarea lor.
- Contribui la formarea unui laborator de ultimă generație în incinta BluePlanet (echipamente necesare, menținerea unei relații cu furnizorii etc.)
- Ești responsabil/ă de calitatea și stocarea BlueOil de când iese din instalația tehnică până când se livrează la cumpărători.


CERINTE

- Să fii super pasionat/ă de chimie, să te fascineze posibilitățile ei, și nu în ultimul rând, să stăpânești și să cunoști foarte bine această știință, deoarece chimia este totul.
- Să fi studiat și terminat chimie, inginerie chimică sau prelucrarea petrolului.
- Să ai experiență în domeniul petrolier, să cunoști tipurile de combustibili, cum arată și cum se comportă. Să știi cum și ce specificații au combustibilii, cum se pot modifica ei etc.
- Să ai experiență de lucru în laborator, să știi ce aparatură este necesară pentru echiparea lui, dar și cum se operează un laborator de produse petroliere.
- Să cunoști piața aditivilor petrolieri, să știi ce aditivi se folosesc pentru modificarea anumitor specificații.
- Să fii motivat/ă, tenace și perseverent/ă pentru a descoperi noi formule și metode de a crea un nou produs. Vor fi eșecuri, dar vei avea parte și de rezultate pozitive, cum spunea Edison: "Nu am eșuat, doar am găsit 10000 de metode pentru a nu face un lucru".
- Trebuie să fii foarte operativ/ă în implementarea unor noi soluții, sau găsirea unor noi formule, cu ușurință.


BENEFICII OFERITE

- Ai oportunitate de a lucra pentru un scop măreț. Noi vrem să rezolvăm problema globală a deșeurilor. Lucrând cu noi și tu contribui la acest lucru.
- Ai o oportunitate să inovezi și să creezi. O mare parte a jobului tău constă în crearea de noi produse care nu au existat până acum.
- Vei avea parte de o dezvoltare dinamică alături de o echipă foarte perseverentă de la care poți învăța foarte multe.
- La inceput iti vei implini atributiile avand postul de Junior BlueOil Specialist. În cazul în care respecți principiile BluePlanet și îți îndeplinești cu succes atribuțiile, vei fi promovat/ă la funcția de Senior BlueOil Specialist care se traduce printr-o creștere salarială și mult mai multă încredere.
- Firma se extinde extrem de repede, așadar ai multe posibilități de promovare.
- Salariu fix și constant.
- Un mediu de lucru corect bazat pe niște principii morale care încurajează performanța.


DESCRIEREA FIRMEI

BluePlanet Recycling SRL este o companie socială tânără care activează în domeniul reciclării și al energiei. Noi credem că fiecare tip de deșeu are un potențial, deoarece este o resursă importantă. De aceea suntem siguri că pentru fiecare deșeu se poate găsi tehnologia potrivită în vederea valorificării sau transformării lor în bunuri de larg consum s.a. Dorim să creăm energie și bunuri de larg consum din fiecare.
Cea mai mare problemă economică este deficitul, deficitul de resurse. Cu toate acestea, pe tot globul, gunoiul și alte tipuri de deșeuri sunt aruncate fără responsabilitate. Noi dorim să rezolvăm această problemă economică și să găsim modalitatea cea mai potrivită prin care deșeurile să poată fi reintroduse în sistem, valorificate și/sau eliminate pentru a scădea extindearea lor pe această frumoasă planeta albastră.