BIOLOG/ BIOCHIMIST/ CHIMIST ( SYNEVO BUCURESTI )-DEPARTAMENT MICROBIOLOGIE SI CHIMIE

MEDICOVER ROMBEL SRL

11-02-2010 | EXPIRA LA 17-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana angajata ca BIOLOG / BIOCHIMIST/ CHIMIST in cadrul laboratorului SYNEVO BUCURESTI va avea atributii specifice activitatii unui laborator modern; va verifica calibrarile conform sistemului calitatii, va interpreta rezultatele conform procedurilor, va instrui si indruma asistemtele de laborator, va asigura validarea tehnica a rezultatelor si validarea la nivel 2 a rezultatelor, va rezolva problemele care pot aparea in activitatea de laborator, va anunta urgentele si va decide impreuna cu medicul de laborator necesitatea repetarii testelor. De asemenea, va ajuta la completarea manualului de proceduri de lucru cu specificul locatiei. Va raspunde pe linie stiintifica in fata medicului sefde laborator, iar pe linie administrativa in fata managerului de laborator.


CERINTE

Candidatul /a va fi o persoana implicata, motivata, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid un soft specializat pe activitatea de laborator, va putea lucra pe aparatura medicala de ultima generatie, va fi un permanent autodidact si se va tine la curent cu noutatile domeniului sau de activitate, va fi un bun comunicator si va avea sprit organizatoric in cadrul departamentului in care lucreaza.

Va fi absolvent de studii de specialitate (experienta relevanta in domeniul de laborator va fi extrem de importanta).

Va fi un bun utilizator al computerului;

Va avea toate certificarile si acreditarile necesare desfasurarii activitatii la zi - de ex. Autorizatia de libera practica medicala;


DESCRIEREA FIRMEI

Today Synevo (Medicover Rombel Srl) is the product of 10 year-evolution during which a lot of things have changed, but the essential stays the same - to offer in Romania laboratory services at international quality standards.
Synevo is the market leader having:
- a national coverage
- 8 laboratories (6 operating in hospitals and 2 independent) and 12 blood collection centers
- direct presence in 5 counties
In addition:
- More than 20 contracts for clinical trials.
- 100 private medical centers and laboratories that collaborate with Synevo
- The largest number of laboratory tests performed in its laboratories - over 250 different laboratory investigations starting with hematology, chemistry, microbiology, immunology and continuing with allergology and molecular biology.
Daily, over 2000 patients contact Synevo laboratories, and an average of 13.200 tests is performed.