biolog/biochimist

MEDCENTER S.R.L

23-04-2009 | EXPIRA LA 29-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru acest post echipa noastra cauta o persona care sa se integreze cu succes in cadrul colectivului.Dinamismul,capacitatea de autoperfectionare,sociabilitatea,profesionalismul si atentia pt detalii sunt principalele calitati pe care noul coleg trebuie sa le indeplineasca


CERINTE

- studii de specialitate finalizate;
- experienta minim doi ani pe un post similar;
- stapanirea tehnicii de lucru ELISA;
- cunostinte solide practice si profesionale;
- autorizatie de libera practica.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial motivant;
- posibilitatea de dezvoltare profesionala si umana.


DESCRIEREA FIRMEI

Istoria MEDCENTER incepe intr-un moment in care piata medicala din Romania era intr-un moment de cumpana. Sistemul public de sanatate, invechit si lipsit de resursele necesare livrarii de servicii medicale pe masura cererii, a apelat incetul cu incetul la piata privata de servicii medicale clinice si de laborator pentru a putea face fata.
Cu 10 ani de experienta in domeniu, MEDCENTER reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale din Romania. Beneficiind de acoperire nationala prin cele 8 centre medicale si 8 laboratoare de analize, MedCenter efectueaza la acest moment peste 4 milioane de analize anual si are in jur de 50.000 de pacienti care beneficiaza de planurile de sanatate MEDCENTER.
La acest moment oferim servicii medicale clinice si de laborator in urmatoarele orase: Bucuresti (Berceni, Vitan, Victoriei), Iasi, Buzau, Braila, Focsani, Baia Mare, Cluj Napoca si Brasov.
MEDCENTER a avut un parcurs ascendent, insa cea mai spectaculoasa crestere a avut loc in perioada 2003-2004, ani in care MEDCENTER a schimbat statutul de furnizor local cu cel national de servciii medicale prin deschiderea a doua noi centre si preluarea a trei laboratoare de analize medicale din cadrul unor Spitale Judetene. Incepand de atunci, compania si-a intarit mereu reteaua de centre medicale si laboratoare prin noi deschideri sau preluari si are la acest moment 470 de angajati care administreaza un portofoliu de peste 500 companii client si in jur de 50.000 de abonamente private de sanatate, in timp ce numarul de analize medicale efectuate anual de catre MEDCENTER a depasit 4 milioane.