BIOLOG, ABSOLVENT UNIVERSITATE

ADD VALUE SERV

29-09-2010 | EXPIRA LA 05-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, laborator medical, in domeniul recoltarii si stocarii de celule stem, cautam biolog absolvent de facultate sau master, cu minimum de experienta de lucru intr-un laborator.


CERINTE

a) Studii de specialitate
b) Vechime : 1 ani
c) Abilitati , aptitudini: Ordonat, disciplinat, manualitate buna, rezistenta la efort si conditii de stres, capacitate de concentrare si colaborare cu colegii , spirit de echipa, comunicativ
d) Alte cerinte specifice : disponibilitate la program prelungit si lucru in ture, prin rotatie in weekend.


DESCRIEREA FIRMEI

Add Value Serv (www.sandler-ro.com)
Expertiza in recrutare, training si consultanta.

Lucram pentru companii determinate sa fie in top 3 in domeniul lor de activitate prin calitatea angajatilor recrutati, prin trainingurile oferite angajatilor existenti, si prin remodelarea politicilor comerciale, de marketing si financiare, companii care se bazeaza pe un management performant si pe motivarea corespunzatoare a angajatilor realizand o retentie pe termen lung prin sustinerea dezvoltarii profesionale. Cautam in permanenta profesionisti si \"tinere sperante\" pentru domenii precum:
- servicii medicale (medici, asistente medicale etc.)
- proiectare in constructii pe proiecte mari (arhitecti, ingineri constructori, project manageri, directori de investitii etc.)
- agribusiness (productie, marketing, vanzari, ferme etc.)
- FMCG (vanzari, marketing etc.)
- consultanta in obtinerea de fonduri structurale
- manageri dornici si capabili sa faca fata unor provocari de business
- oameni de vanzari care stiu sa faca diferenta in piata

Trimite CV cu poza si asteptari salariale la vlad@sandler.com si afla mai multe despre aceasta oportunitate. Candidatii selectati vor fi contactati in urmatoarele 4 saptamani.