Barista / personal cafenea / bar / magazin de cafea

Global Trade

04-07-2017 | EXPIRA LA 06-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Leonard Caffe angajeaza personal cafenea in zona Unirii/Hanul lui Manuc, pentru operatiuni de preparare/servire a produselor pe baza de cafea si a altor produse pe parte de bar.


CERINTE

Abilitati bune de relationare cu clientii si colegii;
Persoana comunicativa, harnica si responsabila;
Persoana politicoasa cu aspect placut si ingrijit;
Limba engleza nivel mediu-avansat;
Experienta intr-o pozitie similara reprezinta un avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

Leonard Caffe, pentru unii cunoscut şi ca Atelierul de Cafea, pentru alţii şi ca universul Domnului Mihail Florescu, este un brand existent deja de 18 ani în piaţa românească. Principala activitate a acestuia fiind până acum prăjirea cafelei, toate etapele următoare au fost susţinute doar de magazine partenere şi colaboratori din toată ţara. Începând cu luna mai a anului 2016, Domnul Florescu îşi aduce toată priceperea şi maestria în locaţia proprie de la Hanul lui Manuc.

Cei foarte mulţi ani de experienţă atât sub umbrela Global Trade S.R.L (firma născută în 1998), cât şi anterior în anii petrecuţi în lumea italienilor, garantează pentru calitatea înaltă a cafelei proaspăt prăjite.

Noua cafenea se vrea a fi un spaţiu intim, în care să vă cunoaştem mai bine şi unde să putem împărtăşi pasiunea şi dăriurea pentru cultul cafelei într-o atmosferă cât mai prietenoasă.

Dacă iubeşti cafeaua la fel de mult precum o facem noi, te aşteptăm la o ceaşcă cu poveşti. Avem şi pentru drum, ba chiar şi pentru acasă!