Avangart angajeaza fierari si dulgheri

sc Avangart Service srl

04-11-2012 | EXPIRA LA 04-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Avangart angajeaza fierari si dulgheri cu experienta pentru lucrari in Bucuresti si Constanta. Asteptam o scurta descriere a competentelor Dvs.


CERINTE

Avangart angajeaza fierari si dulgheri cu experienta pentru lucrari in Bucuresti si Constanta. Asteptam o scurta descriere a competentelor Dvs.


BENEFICII OFERITE

Asteptam o scurta descriere a competentelor Dvs.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra a fost infiintata in septembrie 2002 si are sediul in Cluj-Napoca, Romania. In timpul celor 9 ani de acivitate echipa noastra a acumulat o experienta bogata care ne permite sa va oferim servicii profesionale de o inalta calitate. Elementul primordial care ne deosebeste de concurenta acerba este flexibilitatea domeniului de activitate bazat pe calificarea superioara a fortei de munca si pe cultul lucrului bine facut pe tot parcursul executiei lucrarilor in domeniul constructiilor.
Avangart SRL intelege ca succesul inseamna: Promptitudine, seriozitate si calitate, de aceea va ofera servicii la cele mai inalte standarde.
Constructia unei case marcheaza un moment important in viata unei familii dar si o investitie considerabila, pe termen lung. Intelegand nevoia de a gasi un echilibru intre exigentele si necesitatile personale si limitarile financiare sau de spatiu, firma noastra va ofera solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra.