Atentie ! Caut artist/designer pentru T-shirt design.

CMAdesign

02-10-2014 | EXPIRA LA 04-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Caut o persoana creativa care sa poata proiecta/desena in functie de descrierea primita si respectand stilul pe care compania il doreste.

La inceput vom avea nevoie de 3 design-uri dupa care in functie de timpul necesar pentru a termina un design si in functie de rezultate vom stabili termenii colaborarii pe termen lung.


CERINTE

1. Poate creea designuri unice, are abilitati artistice si in acelas timp este serioasa in ceea ce priveste lucrul.

2. Are conexiune la internet, cont de skype si poate lucra cu documente din suita Office (Word, Excel, etc.)

3. Ii place sa lucreze singura de acasa si detine un Pc/Laptop care sa ii permita lucrul in programele de design pe care le foloseste. ( Nu vei lucra cu deadline-uri insa ti se va cere o estimare pentru lucrarile tale, de accea este important sa fii o persoana sincera si serioasa.)

4. Nu ia criticile personal si nu se supara usor (Proiectam un produs si asta implica mai mult decat simt artistic.)

5. Este o persoana careia ii place sa se implice si sa isi spuna parerile.(Este important sa ai initiativa si sa vii cu idei noi fara ca cineva sa iti ceara asta.)


BENEFICII OFERITE

Lucrul se va desfasura in felul urmator:

Vei primi indicatiile pentru fiecare design pe email. (acest email va contine de asemenea poze sau alte designuri drept repere)

Vei confirma primirea lor impreuna cu opiniile tale si estimarile in ceea ce priveste timpul necesar dand replay la acel email.

Vei trimite lucrarea in termenul stabilit de tine si vom discuta eventualele retusari.

Lucrezi dupa propriul program, oricand doresti tu, respectand estimarile initiale.

Vei primi uneori apeluri, mesaje pe skype sau emailuri la care va trebuie sa raspunzi cat mai repede cu putinta si in intervalul aceleias zile.

Daca esti genul de persoana care uneori nu poate fi contactata zile la rand, care obisnueste sa intarzaie in a preda proiecte si nu comunica, probabil acest job nu este pentru tine.

In schimb daca esti o persoana care se poate organiza singura, fara a fi presata de cineva, isi comunica problemele eficient si este serioasa in ceea ce priveste lucrul, acest job este perfect pentru tine.

Daca NU crezi ca te potrivesti descrierii dar incerci totusi ma convingi ca esti persoana potrivita, voi afla acest lucru asa ca te sfatuiesc sa nu iti pierzi vremea.

Pe scurt caut un artist/designer creativ, care se poate motiva si lucra singur in a creea designuri unice inspirate din descrierile pe care le va primi.

Daca te potrivesti descrierii trimite-mi un email pe adresa " icristi@gmail.com " in care sa incluzi urmatoarele:
Portofoliu cu exemple a ceea ce poti face;
Joburi sau proiecte la care ai participat;
Un CV;
Dorintele salariale;
Confirmarea ca te potrivesti tuturor cerintelor de mai sus.

Voi verifica fiecare aplicatie personal si te voi contacta in cazul in care consider ca te potrivesti cerintelor.

Multumesc.


DESCRIEREA FIRMEI

Media Agency