Asistenta Medicala - bloc operator cu maghiara

Job Connect

23-07-2014 | EXPIRA LA 22-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multinationala, aflandu-se printre furnizorii de top in Europa Centrala si de Est, avand mai mult de 2300 de angajati in 8 tari.
Cu o experienta de 97 de ani in acest domeniu, este prezenta cu o fabrica in Romania din anul 2005, ajungand in prezent la 14 tone de textile procesate zilnic in fabrica din Bucuresti, la nivelul intregului grup fiind procesate peste 350 de tone zilnic.
Recent, a fost inaugurata o noua fabrica in Romania, in judetul Bihor, cu o investitie de 6 milioane de euro.
Compania ofera servicii de cea mai buna calitate in domeniul inchirierii de articole textile pentru cele mai variate domenii:
- In domeniul sanitar
- Pentru spatii sterile
- Uniforme pentru industrie
- Inchiriere textile pentru hoteluri si restaurante
- Carpete lavabile standard si publicitare

Candidatul pe care il cautam este un om jovial, implicat, vioi, energic si zambitor, care sa faca o munca isteata!
Va interactiona cu sefi de sectie, personal administrativ medical, carora le va propune solutiile oferite de compania client.
Persoana care va ocupa aceasta functie trebuie sa aiba cunostinte de limba maghiara sau germana, fiindca va participa la cursuri de instruire la Viena si va comunica frecvent in limba maghiara sau germana cu personal din companie.
Vizam oamenii care au avut contact cu mediul medical (asistenti, absolventi de scoala medicala, medicina), care isi doresc sa lucreze in domeniul vanzarilor pe acest segment.
Compania are doua filiale, in Bucuresti si Oradea si suntem deschisi pentru candidati care sunt dispusi relocarii in unul din cele doua orase.


CERINTE

Pentru aceasta companie cautam o asistenta medicala cu experienta intr-o sala de operatii, care doreste sa faca un job in domeniul vanzarilor.
Experienta si educatia medicala sunt necesare deoarece clientii carora li se va adresa fac parte din domeniul medical, in special din segmentul chirurgiei.
Activitatea curenta va presupune pentru inceput un training tehnic in afara Romaniei, apoi se va continua cu prospectarea spitalelor si cliniclor din Romania, atat din mediul privat, cat si din cel public.
Este important sa detineti carnet de conducere categoria B si sa aveti experienta in sofat. Se ofera masina de serviciu.
Compania deja ofera servicii de inchiriere si curatare a articolelor textile utilizate in clinici si spitale.


BENEFICII OFERITE

Salariu fix si comision in functie de rezultate
Masina de serviciu
Telefon de serviciu
Laptop


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.