Asistent Vanzari Filiale

Montero Grup

24-07-2007 | EXPIRA LA 23-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atasata departamentului de Vanzari Filiale, aceasta persoana:
- Culege si administreaza datele (rulaje, stocuri, vanzari) obtinute de la filiale;
- Preia comenzile de la filiale;
- Factureaza produse pentru filialele grupului;
- Realizeaza, analizeaza si transmite situatiile operative catre filiale;
- Realizeaza analize si rapoarte de vânz¿ri pentru filiale.


CERINTE

- studii superioare economice sau tehnice;
- operare PC - nivel avansat;
- abilitati de analiza si sinteza, gandire rapida, spontaneitate si spirit de observatie, organizare, prioritizare.


BENEFICII OFERITE

- Salariu motivant;
- Posibilitati de promovare;
- Mediu de lucru profesionist.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintat in aprilie 1993, Montero Bucuresti a devenit in scurt timp, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse farmaceutice din Romania.
Montero are acum relatii comerciale cu mai mult de 60 producatori internationali de medicamente si cu 150 producatori locali oferind mai mult de 5000 produse farmaceutice pe piata romaneasca. Montero acopera prin filialele sale cele mai importante zone din tara: Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara.
Ca si structura, Montero face parte din M-grup, o organizatie orientata catre mentinerea unei pozitii dominante pe piata farmaceutica si catre largirea ariei de activitate. Astfel, in cadrul M-grup isi desfasoara activitatea o serie de firme care activeaza in domenii diverse: imobiliar, resurse umane, finante-contabilitate, servicii de publicitate, servicii de asigurarea calitatii, productie de bunuri, etc.
De asemenea, in cadrul grupului s-a dezvolatat si un lant propriu de farmacii sub sigla REMEDIO. Venind in intampinarea pacientilor s-a decis editarea periodica a unei reviste „Remedio – farmacia ta preferata” – care a intrat in al II-lea an de viata datorita feedback-lui pozitiv primit din piata.
O alta membra importanta a grupului este Montero Soft o companie furnizoare de produse si servicii informatice pentru farmacii si depozite de produse farmaceutice. Misiunea companiei este de a rezolva complet si coerent problemele de informatizare si comunicatii ale clientilor sai. De-a lungul timpului Montero Soft a beneficiat de o sustinere puternica din partea M-grup, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse farmaceutice din Romania. Incepind din 1998, acesta utilizeaza platforma PharmEc in toate activitatile proprii, ceea ce constituie o garantie ca platforma va fi mentinuta si perfectionata permanent.
Un obiectiv important al politicii organizatiei M-grup in ceea ce priveste domeniul resurselor umane este acela de a asigura motivarea, stabilitatea si loialitatea personalului.
Pentru mai multe informatii va sugeram accesarea site-urilor proprii: www.montero.ro; www.monterosoft.ro si www.remedio.ro