ASISTENT VANZARI

NOVINGER KLAUS GRUP

15-03-2006 | EXPIRA LA 18-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Completeaza si intretine baza de date cu clienti, ofera suport fortei de vanzare, raspunde intrebarilor si nemultumirilor clientilor, pregateste oferte dupa specificatiile reprezentantilor de vanzari, urmareste buna incasare a facturilor.


CERINTE

Cu studii superioare finalizate sau studii medii finalizate, serios, perseverent, persoana cu un inalt simt al responsabilitatii, deschidere spre invatare, abilitati de comunicare excelente, puternic motivat, cu sau fara experienta in vanzari. Atitudine pro-activa, seriozitate.
Cunostinte bune de operare PC: Word, Excel, Outlook. Persoana organizata, capabila sa gestioneze un volum mare de informatii, rezistenta la stres. Domiciliul stabil in Bucuresti.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv,
mediu de lucru placut,
posibilitati de dezvoltare a carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Novinger Klaus Grup activeaza pe piata romaneasca din anul 2003 in sfera importului si distributiei produselor de papetarie, birotica si articole promotionale, cu o gama de peste 30.000 de produse.
Clientii nostri sunt companiile diverse de pe piata romaneasca, carora le satisfacem nevoile de organizare si eficientizare a activitatii de birou, oferindu-le solutii variate, produse de calitate si un serviciu peste asteptari.
Suntem dedicati satisfacerii clientilor nostri.