Asistent medical generalist

Medicover

04-08-2013 | EXPIRA LA 04-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectuarea procedurilor medicale in functie de specialitate (moasa, neonatologie, anestezie, terapie intensiva, medicina generala, medicina muncii, ginecologie, sterilizare, chirurgie, imagistica, igiena etc);
Pregatirea cabinetelor pentru consultatii;
Livrarea tratamentelor injectabile (daca este cazul, in functie de specialitate);
Acordarea primului ajutor in caz de urgenta;


CERINTE

Minim 2 ani experienta ca asistent medical;
Orientare catre client si bune abilitati de comunicare;
Atentie la detalii, bune abilitati de lucru in echipa;
Cunostinte medii de lucru pe calculator (internet, word);
Cunostintele de limba engleza la nivel mediu nu sunt obligatorii, insa pot constitui avantaj;
Disponibilitate de lucru full-time, in ture.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa
Abonament medical


DESCRIEREA FIRMEI

DESCRIEREA COMPANIEI:

Medicover este o companie suedeza de asistenta medicala ce s-a detasat pe piata serviciilor medicale private prin modalitatea unica de management a starii de sanatate a abonatilor sai pe baza sistemului "medic personal" si a prevenirii bolilor grave prin controale periodice.

Medicover opereaza in Romania direct in 11 centre medicale proprii, dintre care 5 in Bucuresti si cate unul in Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Timisoara, Ploiesti si Brasov.

Suntem o echipa de profesionisti, uniti de respectul fata de oameni si dorinta de a fi de ajutor. Integritatea, orientarea catre client, flexibilitatea, proactivitatea, sunt valori si calitati in care credem.

Indiferent de profesie, de zona in care urmeaza sa-si desfasoare activitatea sau de locul pe care il ocupa in structura organizationala, candidatul pe care il cautam are abilitati si cunostinte specifice pozitiei pentru care aplica, este pasionat de calitate, are o atitudine proactiva, se adapteaza sau chiar provoaca si sustine schimbarea, este o persoana integra, castigand increderea celor din jur, are capacitatea de a lucra si de a-i mobiliza pe ceilalti sa lucreze in echipa.