ASISTENT MEDICAL BALNEOFIZIOTERAPIE/KINETOTERAPEUT PENTRU MASAJ RELAXARE/INTRETINERE/ANTICELULITIC

AIS PRODIMPEX

22-11-2014 | EXPIRA LA 24-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul este ofertat in clinica Ais Clinics & Hospital in baza de recuperare unde se efectueaza proceduri de recuperare medicala de tipul balneo-fizioterapie si kinetoterapie.
Acest post se adreseaza asistentilor medicali cu specialitatea pe diploma de "Asistent medical cu specialitatea in balneo-fizoterapie si masaj" sau "Asitent medical cu specialitatea in balneo-fizioterapie,kinetoterapie si masaj".
Postul este ofertat in cadrul serviciului de estetica medicala unde se ofera servicii de masaj de ralaxare, intretinere si anticelulitic.
Candidatul trebuie sa cunoasta acest aceste tipuri de masaj precum si masajul terapeutic. Pe perioada in care in cadrul departamentului de estetica nu este incarcare candidatul se va alatura echipei din baza de recuperare unde va participa la procedurile specifice de recupeare putand face oricare din procedurile care se fac aici: masaj terapeutic, electroterapie, kinetoterapie.
Se vor efectua proceduri cu aparatura specifica domeniului de activitate din fizioterapie


CERINTE

Candidatul aplicant trebuie sa fie absolventul unei scoli 1. Postliceale de profil pentru asistenti medicali cu specialitatea de balneo-fiozioterapie si masaj sau balneo-fiozio-kinetoterapie si masaj.
2. Licentiat al unei facultati de profil cu specizare in kinetoterapie
O buna cunoastere la nivel teoretic si practic a tuturor procedurilor de terapie si a aparaturii medicale de specialitate cu care se efectueaza aceste proceduri
Poate constitui un avantaj detinerea ALP-ului si asigurarii Malpraxisului


BENEFICII OFERITE

Oferta financiara se va prezenta la momentul interviului fiecarui candidat aplicant


DESCRIEREA FIRMEI

AIS GRUP-AIS PRODIMPEX este o companie medical farmaceutica infiintata in anul 1991 ce reuneste un grup de firme ce activeaza in domeniu medical farmaceutic.
Obiectul de activitate al grupului de firme il reprezinta productia substante chimice ce intra in necesarul companiilor producatoare de medicamente.Un alt obiect de activitate il reprezinta distributia de medicamente in retelele de farmacii deja existente si vanzarea directa de medicamente in farmaciile proprii.Firma Ais ofera din 2004 prin compania sa AIS CLINIC servicii si analize medicale complete in : Endocrinologie,Hematologie,Oncologie,Oftalmologie,ORL,Neurologie,Obstretico-ginecologie,Pediatrie,Urologie,Medicina Interna,Ortopedia,Deramato-Venerologie,Psihiatrie,Boli nutritie si Diabet zaharat,Gastroentorologie,Cardiologie,Reumatologie,Balneofizioterapie,Medicina muncii,Medicina de familie