ASISTENT MEDICAL

AIS PRODIMPEX

06-05-2015 | EXPIRA LA 08-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Poate constitui un avantaj daca asistentul medical a lucrat la medic de familie si are insusita procedura de lucru in privinta editarii retetelor , concedii medicale,scrisori medicale, bilete de trimitere catre medicii specialisti si catre laborator de analize medicale, eliberare adeverinte, certificate medicale.
Se solicita cunoasterea de catre asistentul medical a procedurilor dupa care se fac recoltari analize ( sange , urina, amigdalita,exudat) , cunoasterea procedurilor si manevrelor de acordare a primului ajutor, insusirea si stapinirea tehnicii de a face o injectie intramusculara sau intravenoasa,cutanat, subcutanat, montarea unei perfuzii,scos fire, tratamente, panasamente. Cunoasterea modului de lucru cu aparat EKG,EEG,HOLTER TENSIUNE,DEFIBRILATOR,ECHIPAMENT OXIGEN, are cunostinte necesare pentru efectuarea operatiunii de sterilizare a instrumentarului de lucru.


CERINTE

Absolvent Liceu Sanitar,Scoala Sanitara cu calificare de Asistent Medical sau absolvent de Scoala Postliceala de Asistenti Medical.
Asistent medical care a lucrat intr-un cabinet de medicina de familie si cunoaste activitatea specifica desfasurata la medicina de familie: mod de completare bilete de trimitere specialisti si analize, retete, concedii medicale, adeverinte medicale, operare in interfata de lucru SIUI sau o alta interfata de lucru care este compatibila cu SIUI
Nu se accepta ca mod de lucru program part-time.
Orarul clinicii este de la 07:00-22:00 si se lucreaza in ture timp de o saptamana / tura dupa urmatorul program :
Tura I : 07:00 - 15:30 ( 30 min pauza-masa )
Tura II : 13:30 - 22:00 ( 30 min pauza-masa )
Candidatul aplicant este rugat sa isi ia in considerare distanta pe care o are de parcurs, adresa clinicii fiind Soseaua Alexandriei nr. 144, Sector 5, Bucuresti aceasta fiind la capatul tramvaiului 32 de la Depoul Alexandria. Alte mijloace de transport din zona : troleibuz 96, Autobuz 226,302


BENEFICII OFERITE

Oferta bonusurile si celelalte beneficii vor fi discutate in cadrul interviului cu candidatii care vor fi selectionati sa sustina interviul pentru angajare.


DESCRIEREA FIRMEI

AIS GRUP-AIS PRODIMPEX este o companie medical farmaceutica infiintata in anul 1991 ce reuneste un grup de firme ce activeaza in domeniu medical farmaceutic.
Obiectul de activitate al grupului de firme il reprezinta productia substante chimice ce intra in necesarul companiilor producatoare de medicamente.Un alt obiect de activitate il reprezinta distributia de medicamente in retelele de farmacii deja existente si vanzarea directa de medicamente in farmaciile proprii.Firma Ais ofera din 2004 prin compania sa AIS CLINIC servicii si analize medicale complete in : Endocrinologie,Hematologie,Oncologie,Oftalmologie,ORL,Neurologie,Obstretico-ginecologie,Pediatrie,Urologie,Medicina Interna,Ortopedia,Deramato-Venerologie,Psihiatrie,Boli nutritie si Diabet zaharat,Gastroentorologie,Cardiologie,Reumatologie,Balneofizioterapie,Medicina muncii,Medicina de familie