Asistent manager - Receptie salon

SC Miess International SRL

22-06-2016 | EXPIRA LA 01-07-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Sa dezvolte si sa mentina activa grija fata de client, dupa prestarea serviciilor, prin consultanta si recomandarea de produse pentru folosinta acasa.
- Sa participe la seminariile si cursurile de pregatire in vederea dezvoltarii personale in domeniul vanzarilor, grijei fata de client , staff meeting si sa ajute la dezvoltarea altora.
- Sa monitorizeze corectitudinea documentelor financiare si fiscale, conform cu politica companiei si sa le inainteze catre birou, in timp util.
- Sa lucreze cu softul pentru programari si sa colaboreze cu cei pentru care fac programarile, fara prioritati.
- Sa desemneze clienti noi, stylistilor pe baza performantelor.
- Sa raspunda de gestiunea bunurilor materiale si a mijoacelor fixe pe care le utilizeaza din cadrul receptiei si sa supravegheze la buna functionare si pastrare a bunurilor din salon.
- Sa efectueze receptia fizica a marfii la intrarea in magazia firmei pe baza documentelor de intrare.
- Sa urmareasca ca toate marfurile intrate în magazia companiei sa fie însoţite de documente conform legislaţiei în vigoare.
- Sa aranjeze vitrinele conform standardelor de imagine Gett’s.
- Sa intocmeasca facturi si chitante si sa tina evidenta serviciilor care trebuiesc achitate prin banca de catre clienti speciali si sa aibe in grija toate actele oficiale care se pastreaza in salon (Cartea casei de marcat, Registrul unic de control etc.)
- Sa asigure respectarea si mentinerea standardelor de igiena personala si de personal, precum si a standardelor de tinuta si atitudine.


CERINTE

- Cunostinte Word, Excel, Outlook;
- Abilitati foarte bune de organizare;
- Abilitati de comunicare, cu atitudine pozitiva, persoana sociabila
- Absolvent/a de studii superioare;
- Cunoastine limba engleza;


DESCRIEREA FIRMEI

GETT'S, un veritabil trend-setter in domeniul serviciilor de infrumusetare din Romania este lider de 18 ani pe piata locala de profil si detine un lant de 7 saloane amplasate strategic in diferite zone premium ale Bucurestiului, precum JW Marriott Grand Hotel, Hotel Radisson Blu, InCity Residences, Bucuresti Mall, AFI Palace Cotroceni, Mega Mall Bucuresti, dar si in Cluj, in Iulius Mall.