Asistent Ingrijere Batrani

Azo Prod Com SRL

01-12-2015 | EXPIRA LA 03-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

gentia noastra recruteaza personal pentru servicii de asistenta sociala si medicala in Anglia . Prin colaborarea cu angajatori importanti din Marea Britanie avem posibilitatea de a oferi locuri de munca pentru persoane necalificate sau calificate in domeniul medical si social.

Pozitia de Asistent Ingrijire Batrani presupune oferirea de asistenta persoanelor care se afla intr-un program de asistenta medicala sau sociala, intr-un centru de ingrijire sau direct la locuinta celui asistat/ingrijit.

Cautam atat persoane cu experienta cat si persoane fara experienta dar interesate sa invete si sa desfasoare acest gen de activitati.Celor fara experienta asiguram o perioada de pregatire.


CERINTE

Conditiile de eligibiliate sunt:

- cunostinte de limba engleza la un nivel mediu-conversational;
-abilitati foarte bune de relationare; rabdare, capacitate buna de ascultare, intelegere; persoana sociabila, usor daptabila; Orice experienta in activitati care au presupus relationare reprezinta un avantaj
-constituie un avantaj detinerea unui calificativ in domeniu, gen diploma de infirmier, asistent medical, curs de prim ajutor, etc; aceste calificative va ofera o calificare mai buna si implicit un salariu mai mare
-permisul de conducere constituie un avantaj


BENEFICII OFERITE

Salarizare:

-pentru persoanele fara experienta relevanta salarizarea incepe cu 7 £/ora- venit impozabil; In functie de numarul de ore suplimentare efectuate, venitul lunar neimpozitat ajungand in medie la 1200 £/, echivalentul a cca 7920 Roni/lunar.
-pentru persoanele cu experienta validate si de certificari, veniturile ajung 13.5 £//ora. In functie de numarul de ore suplimentare, venitul lunar neimpozita ajunge la cca 2268 £ echivalentul a cca 14969 roni/lunar

Costurile de cazare pentru zona care recrutam se situeaza la 80-100 £//saptamana si cuprind si costul utilitatilor.

Asteptam CV-urile dumneavoastra pentru a va putea contacta, oferii mai multe informatii si pentru a va putea programa pentru interviu.

Organizam interviuri atat in Bucuresti cat si in tara.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie de trading cu vechime pe piata romaneasca.