Asistent Farmacie - Bucuresti

Remedio Farmacii S.A.

20-06-2008 | EXPIRA LA 26-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Elibereaza medicamentele cu prescriptie medicala(retete);
- Informeaza pacientii despre modul de utilizare al medicamentelor si despre potentialele lor riscuri sau efecte adverse;
- Identifica nevoile pacientilor si formuleaza recomandari;
- Tine evidenta produselor toxice si stupefiante;
- Face parte din comisia de inventariere periodica;
- Participa activ la receptia produselor si la aranjarea acestora in rafturi;
- Promoveaza imaginea farmaciei prin oferirea de consultanta clientilor/pacientilor


CERINTE

- absolvent(a) a colegiului de "Asistenti de Farmacie"
- experienta in domeniu (de preferat intr-o farmacie cu circuit deschis)
- cunostinte privind recomandarile asociate
- capacitate de a recomanda si de comvingere
- orientare catre relatia cu pacientul
- cunostinte operare PC
- atentie distributiva
- abillitati de comunicare


BENEFICII OFERITE

- siguranta lucului de munca;
- posibilitatea de a opta asupra domeniului specific de activitate in fucnctie de dorintele si posibilitatile proprii;
- sistem de salarizare care reflecta seriozitatea si avantajele unui lant de farmacii;
- bonusuri in functie de criteriile de performanta a firmei (cadouri, excursii in tara si strainatate, bani)


DESCRIEREA FIRMEI

Farmaciile Remedio investesc in dezvoltarea serviciilor

Bucuresti, 29 august -Lantul de farmacii Remedio, anunta demararea procesului de schimbare a imaginii farmaciilor sale din toata tara. Pana la sfarsitul anului 2007 procesul de rebranding va fi finalizat in cele 21 de farmacii din Bucuresti urmand ca pana in 2009 toate unitaile sa functioneze conform acelorasi standarde. Remedio detine in acest moment 58 de farmacii la nivelul intregii tari.

Investitia in rebranding-ul celor 58 de farmacii va depasi suma de 3 milioane de euro si va cuprinde printre altele: servicii noi, in exclusivitate pentru piata locala, cresterea portofoliului de produse, o abordare personalizata a pacientilor, mai multe avantaje pentru angajati, dar si un mediu de lucru imbunatatit datorita schimbarii design-ului.

- Schimbarea imaginii este un element care tine in primul rand de maturitatea la care am ajuns dar si de strategia de piata pe care o vom adopta in perioada urmatoare. Remedio este o afacere de familie care s-a dezvoltat semnificativ promovand valorile traditionale ale familiei si punand un accent deosebit pe partea de preventie si tratamente naturiste. Dorim sa castigam increderea pacientilor nostri prin modul de abordare personalizat dar si prin serviciile unice pentru piata din Romania,- a declarat Amalia Georgescu, General Manager Remedio.

Pe termen mediu si lung, Remedio isi propune un ritm de crestere accelerat in ceea ce priveste numarul de farmacii. Astfel pana la sfarsitul anului 2007 vor fi deschise noi farmacii ajungand la 75 de unitati iar pana in 2009 planul de dezvoltare prevede un numar de aproximativ 300 de farmacii.

Unul din elementele esentiale ale procesului de dezvoltare si schimbare a imaginii este legat de partea de servicii si programe care sa acopere nevoile intregii familii. Au fost create, pentru prima data in Romania, servicii speciale atat pentru mamici si bebelusi -Coltul de sarcina cu produse unice pe piata romaneasca -dar si servicii destinate preventiei in care sunt incluse remediile naturiste sau programele de masurare a colesterolului. De asemenea, categoria de produse dermocosmetice va fi imbogatita cu game si servicii noi.

- Vom introduce produse si categorii de produse in exclusivitate pentru pacientii romani dar, in acelasi timp, vom incerca sa derulam si un proces continuu de informare si educare a pacientilor cu privire la posibilitatile de care dispun pentru a adopta o atitudine preventiva in privinta propriei stari de sanatate- a declarat Amalia Georgescu.

Lantul de farmacii Remedio a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 19 milioane euro iar pentru anul acesta estimeaza o crestere organica de 25% pentru cele 58 de unitati existente.

Despre Remedio
Lantul de farmacii Remedio face parte din fondul de investitii Pharma Investment (Islanda). Prima farmacie Remedio a fost deschisa in anul 1991 in Bucuresti de catre familia Tudorache. La ora actuala Remedio are un numar de 58 de farmacii situate in orasele: Bucuresti, Bihor, Braila, Galati, Sibiu, Timisoara, Iasi, Giurgiu, Constanta si Brasov.