ASISTENT COMERCIAL- Companie import aparatura masura si control

ABC Human Capital

16-01-2011 | EXPIRA LA 22-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Preluarea comenzilor de la management si comunicarea cu celelalte deparamente
Legatura cu furnizorii externi
Contactarea furnizorilor in scopul onorarii comenzilor; verificarea caracteristicilor tehnice ale produselor in discutie; realizarea de cereri de oferta; obtinerea ofertelor comerciale
Prezentarea ofertelor catre managementul companiei; realizarea comenzii; Verificarea preturilor de achizitie ale produselor reflectate pe facturile emise de catre furnizori
Structurarea ofertelor catre clienti;
Indosariaza documentele cu care lucreaza si le arhiveaza
Activitati de marketing
Acordarea suportului reprezentantilor conducerii pentru participarea la proiectele de Achizitii Publice


CERINTE

Studii superioare domeniul tehnic
Cunoştinţe avansate de limbă engleză
Foarte bune cunostinte Ms Office
Rapiditate si corectitudine in indeplinirea sarcinilor
Persoana organizata
Bune abilitati de comunicare
Permis conducere cat B


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!