AGENT COMERCIAL in Ramnicu Valcea, judet Valcea

Angelli Spumante & Aperitive

17-11-2015 | EXPIRA LA 19-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Titularul postului va avea urmatoarele atributii si responsabilitati:
- asigurarea activitatilor de mercantizare, distributie si vanzari pentru produsele Angelli in toate punctele de vanzare in care isi desfasoara activitatea, in vederea realizarii maximei penetrari a pietei si cresterii volumului de vanzari


CERINTE

- studii medii;
- minim 1 an experienta relevanta in activitatile vanzari;
- abilitati de organizare, de gestionare eficienta a resurselor, de comunicare si relationare, de rezistenta la stres, de negociere, de persuasiune.


BENEFICII OFERITE

- salariu motivant
- tichete de masa
- pachet generos de servicii medicale gratuite
- telefon
- dezvoltarea unei cariere intr-o companie importanta si renumita


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. ANGELLI SPUMANTE & APERITIVE S.R.L. este unul din cei mai importanti producatori de bauturi alcoolice din Romania, detinator al marcii ANGELLI, lider pe piata vinurilor spumante & aperitive, cu o bogata experienta in producerea si comercializarea bauturilor alcoolice. Compania este membra a concernului german Henkell & Co. Infiintat in anul 1832, grupul german Henkell & Co. este unul dintre cei mai importanti si renumiti producatori de vin spumant din lume, detinand companii in tari europene precum: Germania, Austria, Elvetia, Suedia, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Franta, Romania, Estonia, Ucraina, Italia etc.