Contabil furnizori Bucuresti

SC Veo Worldwide Services SRL

27-11-2015 | EXPIRA LA 27-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Misiune:
(R51001003150)

În calitate de Asistent administrare furnizori, principalele tale misiuni vor fi:

- Analiza comenzilor de mărfuri pentru identificarea eventualelor litigii şi gestionarea acestora
- Plata facturilor de mărfuri, prin intermediul SAP
- Realizarea de rapoarte săptamânale şi lunare privind: analiza conturilor furnizorilor, reconcilierea conturilor, declaraţiile vamale ale mărfurilor etc.
- Gestionarea unei căsute de email dedicată clienţilor (departamentele de Achizitii, Marketing, Litigii)
- Gestionarea bazei de date cu furnizorii.


CERINTE

Dacă rigurozitatea, atenţia la detalii şi spiritul organizatoric te definesc, atunci te asteptăm să te alături Departamentului Financiar – Contabil la sediul nostru din Bucureşti.

Pentru reuşita în această misiune este nevoie de:
- Studii superioare în domeniul economic
- Experienţa în domeniu reprezintă un avantaj
- Limba franceză nivel mediu conversaţional (B1-B2)
- Operare MS Office nivel mediu
- Cunoaşterea programului SAP reprezintă un avantaj
- Initiativă şi excelente abilităţi de analiză
- Perseverenţa, rigurozitate
- Capacitate de adaptare, flexibilitate în gândire, reactivitate.


BENEFICII OFERITE

Beneficii :
- Formare la nivelul companiei si internaţional;
- Reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamică si de succes;
- Pachet salarial și mediu de lucru atractive.


DESCRIEREA FIRMEI

VEO Worldwide Services este o companie cu peste 9 ani experiență, cu o creștere de 140% față de ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!