Asistent /a Resurse Umane (perioada determinata)

AUCHAN ROMANIA

09-03-2016 | EXPIRA LA 08-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti o persoana pasionata de resurse umane si dezvoltare organizationala, daca iti plac provocarile si doresti sa-ti dezvolti o cariera de succes in domeniu, alaturi de o echipa puternica si plina de ambitii, te invitam sa ni te alaturi ! Rolul care completeaza echipa noastra de HR Auchan Romania este de Asistent Resurse Umane, rol in cadrul caruia vei putea sa contribui la buna derulare a proceselor de payroll si administrare personal pentru 11 000 de angajati.

Principalele responsabilitati care revin acestui rol se refera la:
- Suport operational pentru procesele de payroll si administrare personal;
- Inregistreaza in aplicatia de payroll datele referitoare la concedii medicale, de odihna, deduceri, date personale ale angajatilor etc.;
- Asigura receptionarea si urmarirea documentelor de arhivat de la magazine;
- Asigura arhivarea documentelor;
- Asigura depunerea concediilor medicale la Casa de sanatate;
- Implicarea cu idei, initiative si suport pentru diversele proiecte ale departamentului de Resurse Umane


CERINTE

Noul nostru coleg sau noua noastra colega ar trebui sa aiba:
- Studii superioare absolvite (de preferat Studii Economice)
- De preferat experienta in domeniul Resurselor Umane, pe zona de payroll si administrare personal
- Cunostinte operare PC – MS Office
- Cunostinte de limba engleza; limba franceza reprezinta un avantaj
- Permis auto categoria B (de preferat)
- Abilitati de calcul, atitudine proactiva, dornic sa acumuleze cunostinte noi, autocontrol, responsabilitate, orientare catre rezultat, rigurozitate, simtul umorului, incredere in sine.

Activitatea se desfasoara la sediul central Auchan Retail ,pe durata determinata pana la data de 31 decembrie 2016.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, asteptam cu nerabdare sa te cunoastem si sa lucram impreuna! Alaturi de noi vei avea ocazia sa te dezvolti profesional, sa inveti, sa contribui cu idei si initiative intr-un mediu care incurajeaza creativitatea, într-o atmosfera deschisa si pozitiva, alaturi de o echipa cu membri diferiti, suportivi si pasionati.


DESCRIEREA FIRMEI

Auchan este unul din lanturile comerciale cele mai importante la nivel mondial, cu magazine in 12 tari pe 3 continente si reunind mai mult de 210.000 de colaboratori. In cei peste 50 de ani de existenta, Auchan s-a dezvoltat continuu si a ramas fidel scopurilor si valorilor care au stat la baza crearii sale.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa Auchan Romania, daca vrei sa lucrezi intr-un mediu civilizat si colegial, cu reale perspective de evolutie, te asteptam sa te alaturi echipei noastre.