Arhivar

eMAG.ro

19-01-2012 | EXPIRA LA 19-01-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Inregistreaza si tine evidenta tuturor documentelor care ii sunt predate, in baza unui registru de evidenta, precum si a documentelor care i se solicita de catre persoanele care au drept de acces la arhiva eMAG;
- Imprumuta documentele arhivate pentru consultare, pe o anumita perioada de timp;
- Inregistreaza cererile pentru solicitarea accesului la arhiva in registrul de evidenta a documentelor intrate si iesite;
- Verifica daca toate documentele imprumutate au fost returnate;
- Pastreaza in bune conditii documentele din arhiva;
- Arhiveaza toate documentele: facturi, avize, NIR-uri, extrase banci etc.

Activitatea se va desfasura la depozitul central, din zona Militari. Programul este full-time: 9.00 – 18.00 (cu o ora pauza de masa).


CERINTE

- Studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat;
- Experienta in arhivare – minimum 2-3 ani;
- Absolvirea unui curs in domeniul arhivarii documentelor constituie un avantaj;
- Bune cunostinte de legislatie in domeniul arhivelor;
- Cunostinte bune de operare pe calculator: Word, Excel etc.;
- Buna capacitate de organizare, rigurozitate, integritate, minutiozitate, seriozitate, calm.


DESCRIEREA FIRMEI

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din România. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei si orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG în pozitia de lider constant al pietei.

eMAG are un portofoliu în care se regasesc atât produse si solutii IT si de comunicatii, cât si echipamente electronice si electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si sapte showroom-uri deschise în Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.

In cei 10 ani de activitate, echipa eMAG a crescut in ritm alert, ajungand in prezent la un numar de aproximativ 400 de angajati. eMAG sustine in continuare dezvoltarea fortei de munca din Romania, oferind locuri de munca de inalta specializare, intr-o piata in plina evolutie.