Arhitect/Student arhitect

Neuron Arh Design

11-09-2017 | EXPIRA LA 13-09-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Salutare! Cautam ajutor la proiectare printre absolventi/ studenti practici si creativi si bineinteles harnici. Suntem un birou cu tot felul de lucrari- o pasiune de laudat sunt constructiile naturale. Avem in lucru cateva proiecte de case naturale, altele sunt deja construite, locuite. Lucram si case cu materiale conventionale si amenajari interioare si parcuri si birouri...tot felul de treburi. Cateva informatii despre noi: 3e-concept.ro pagina facebook (putine ca nu avem timp de postat - ne trebuie ajutor si pentru asta) Asteptam intentii pe mail: office@3e-concept.ro si povestim mai multe. Multumim!


CERINTE

Avem urmatoarele cerinte mandatorii: candidatii trebuie sa aiba simt de raspundere si perseverenta, ca altfel nu avem cum sa facem treaba sa fie faina ( sa fie adica dedicati scopului de a face/crea cu rezultate concrete). De adaugat ar fi ca nu avem neaparat nevoie de experienta (desi aceasta nu ar strica), ne dorim insa sa avem colegi cu calitati umane ca: morala, modestia, bunul simt, simtul masurii. Lafel ca data trecuta, asteptam cateva randuri cu intentia si o cat mai detaliata prezentare - CV si portofoliu. Ne dorim o colaborare pe termen lung.


BENEFICII OFERITE

Un mediu de lucru prietenos si voios.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie dedicata scopului de a realiza constructii sustenabile, economice, ecologice si eficiente. Avem o experienta dovedita de mai bine de 10 ani in proiectare si design.